Fotografije Merilin Monro i Džastina Bibera na aukciji

Fotografije Merilin Monro i Džastina Bibera na aukciji

Autor: | 09/11/2011

0

Fotografije Merilin Monro i Džastina Bibera naćiće se u decembru na aukciji pod nazivom ''Ikone i idoli'', koju organizuje Džulijenova aukcijska kuća, prenele su danas agencije.
Biberove fotografije koje će se naći na aukciji prikazuju pevača tokom snimanja spota za pesmu ''One Less Lonely Girl''. Oko 14 polaroid fotografija popularnog pevača je urađeno tokom snimanja spota i iz aukcijske kuće se nadaju da će biti prodate za oko 1.200 dolara.
Fotografije na kojima se nalazi Merilin Monro obuhvataju priod njenog života kada je imala 19 godina i još bila Norma Džin, kao i one na kojima je ona već bila zvezda.
Daren Džulijen iz aukcijske kuće je izjavio da se očekuje da će fotografije Merilin Monro dostići cenu do 4 miliona dolara.
Pored fotografija na aukciji će se naći njena pisma koja do sada nikada nisu prodavana i za koje se očekuje da mogu dostići cenu od 30.000 do 50.000 dolara. Ona je ova pisma, u kojima je pisala o svojim snovima za budućnost, slala svojoj majci dok je još bila Norma Džin i kada se udala za Džimija Dortija.
Prema rečima Darena Džulijena, Džastin Biber još uvek nije dostigao slavu Merilin Monro i treba još da se dokazuje, tako da još uvek njegove fotografije ne mogu da pariraju njenim.
- On je mlad i on se na neki način još uvek dokazuje, ali on ima talenat da postane popularan kao Džon Lenon ili Pol Makartni - istakao je Džulijen.
Na aukciji će se takođe naći i slika koju je uradila Sesil Biton nakon što je Monro postala filmska zvezda i na kojoj se ona odmara sa ružom u rukama i za koju se očekuje da može dostići cenu od 80.000 do 100.000 dolara.
Pored fotografija Merilin Monro i Džastina Bibera na aukciji će se naći i lične stvari Majkla Džeksona uključujući njegovu fotografiju sa Elizabet Tejlor i sliku na kojoj je kralj popa oslikao Miki Mausa i Plutona.
Takođe na produju će biti ponuđena odeća Lejdi Gage, Šer i članova grupe ''Bitlsi'', kao i gitara Bona iz grupe ''Ju tu''.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin