Shopping day sa Stilom: Kupujte sa poznatima u Immo Outlet Centru

Shopping day sa Stilom: Kupujte sa poznatima u Immo Outlet Centru

Autor: | 14/11/2011

0

U susret novogodišnjim praznicima, Stil magazin i Immo Outlet centar, u nedelju 4. decembra organizovaće po drugi put „Shopping day sa Stilom“.
Svi ljubitelji najpoznatijih svetskih i domaćih brendova, koji su u Immo Outlet Centru na stalnim sniženjima tokom cele godine, na dan šopinga sa Stilom moći će da ostvare i dodatni popust na popust i obnove svoju zimsku garderobu po najnižim cenama u gradu.
Pored kupovine po sniženim cenama, za sve posetioce, biće organizovano i druženje sa poznatim ličnostima, koje će se tom prilikom naći u ulozi Deda Mraza i najmlađe posetioce obradovati vrednim poklon paketićima. Druženje javnih ličnosti i mališana ujedno će najaviti i humanitarnu akciju “Šalimmo se sa zimom”.
 - Ni ovoga puta nismo zaboravili one koji nemaju mogućnosti da uživaju u novogodišnjim čarolijama, za sve mališane kojima je mnogo toga uskraćeno organizovali smo akciju „Šalimmo se sa zimom“ i nadamo se da ćemo skupiti dovoljno neophodnih sredstava za decu samohranih majki i na neki način im ulepšati predstojeće praznike - izjavio je Branimir Đurović marketing menadžer Immo Outlet Centra.

Immo Outlet centar, koji se nalazi u novobeograskom bloku 64, će tokom šopinga dana sa magazinom Stil, biti otvoren od 11 do 21h, a pored kupovine po sniženim cenama svi posetioci moćiće da uživaju u dobroj muzici, hrani, piću i zabavi za celu porodicu!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin