Pogledajte tizer za seriju "Žene sa Dedinja"

Pogledajte tizer za seriju "Žene sa Dedinja"

Autor: | 14/11/2011

0

Serija čije se emitovanje dugo očekuje najzad počinje na televiziji Prva u pondeljak od 21 čas. Radnja serije "Žene sa Dedinja" veoma je dinamična i prati bračni par koji se iz Kragujevca doselio u elitno beogradsko naselje.Intrige, laži, ucene postaće deo njihove svakodnevice koja će izgledati nestvarno.
Radnja serije započinje žurkom koju organizuju Čarna i Martin. Oni su se tek doselili iz Kragujevca na Dedinje, a komšiluk baš i nije spreman da prihvati stanare, nove, velelepne kuće. Ipak, tragični događaj u domu Malbaša povezaće Klaru, Alisu, Valeriju i Čarnu, a gledaoci će iz epizode u epizodu otkrivati njihove tajne: od ucena i afera, preko pranja novca i lažnog očinstva do pokušaja ubistva i leša u Čarninoj bašti.
Sa svim dešavanjima, upoznat je njihov zajednički psihoanalitičar dr Rosi i njegova prepredena mlada ljubavnica koja je prvo Alisina, a potom i Čarnina kućna pomoćnica.
Ova serija je neobična jer eksplicitno govori o mnogim temama koje do sada nisu tretirane u domaćim serijskim programima. Snimljena je u tehnologiji visoke definicije (HD), sa raskošnom scenografijom, i uz mnogo kadrova, na više od 30 lokacija u Beogradu, uključujući realne objekte u elitnom naselju Dedinje.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin