Lejdi Gaga: Uskoro u ulozi majke

Lejdi Gaga: Uskoro u ulozi majke

Autor: | 14/11/2011

0

Kontroverzna pevačica Lejdi Gaga nedavno je izjavila kako ne sme da protraći svoje bogoatstvo, već da će ga iskoristiti u humanitarne svrhe. Upravo zbog toga dvadesetpetogodišnja pevačica u Indiji je osnovala humanitarnu organizaciju pod nazivom "Born This Way". Boravak u siromašnom delu Indije inspirisao je Gagu da usvoji troje dece bez roditelja iz ove zemlje, a nakom toga pevačica će postati majka deci iz svih krajeva sveta.
- Oduvek je želela da usvoji i usreći nekog mališana, još od kako je bila devojčica. Rekla je prijateljima kako postoji razlog zbog koga živi, a od kako je postala slavna misli da je to znak da treba na dobar način da iskoristi veliko bogatstvo koje je stekla isključivo svojim trudom i radom - rekao je izvor blizak pevačici.
- U Indiji je već osnovala organizaciju pod nazivom "Born This Way", a posetila je i dvoje dece kada je poslednji put bila u toj zemlji. Pevačica pored siročeta iz Indije, želi i jedno dete iz Amerike - objasnio je izvor i dodao da se njeni planovi ipak neće tako brzo realizovati jer je trenutno usredsređena na muzičku karijeru.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin