Andrej Pejić: Želim da radim samo u službi lepote

Andrej Pejić: Želim da radim samo u službi lepote

Autor: | 19/11/2011

0

Maneken srpskog porekla Andrej Pejić opet je pomerio granice - pozirao je za naslovnicu časopisa "Out" sa velom na glavi i cvećem u kosi. On ističe kako želi da ga shvate ozbiljno i da u svom poslu ima granicu koju ne želi da pređe.
- Moram da radim duplo bolje ne bi li bio shvaćen ozbiljno, kao i najplaćeniji modeli. Shvatam da će mi biti potrebno dosta vremena da dokažem da sam dobar model....dok prođe sva ova medijska pompa...Ali ništa strašno, nisam prvi koji mora da se bori - priča dvadesetogodišnji Andrej.
Iako Andrej priznaje kako svojoj karijeri pokušava da pristupi što liberalnije, maneken kaže da postoji granica koju ne želi da pređe, prenosi "Dejli mejl".

Međutim, na jednom snimanju je od njega bilo traženo da "pokaže" svoju muškost...
- Moja je filozofija "uzmi to što ti se nudi i radi", bez obzira na sve. Ali, kada su mi tražili da se za potrebe snimanja "uzbudim" - odbio sam. Ja želim da budem u službi lepote, ne pornografije - rekao je on.
Andrej Pejić je jedan od retkih koji su imali priliku da upoznaju britansku kraljicu Elizabetu u Bakingemskoj palati. Za tu priliku obukao je Versaćeovu suknju.

Izvor: 24sata.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin