Šarliz Teron: Moje odrastanje bilo je bolno

Šarliz Teron: Moje odrastanje bilo je bolno

Autor: | 29/11/2011

0

Oskarovka Šarliz Teron poznata je po svojoj lepoti, međutim, ona sada otkriva da su je u detinjstvu maltretirali školski drugari jer nije bila dovoljno "kul", a ona je uporno pokušavala da osvoji poštovanje najpopularnije ekipe u školi.
Lepa glumica priznala je da nikada nije uspela da se uklopi među svoje vršnjake te da je patila jer nije privlačila dečake, prenosi "Daily Mail".
- Nosila sam štreberske naočari i nisam se sviđala momcima - priznala je u intervjuu za časopis "People".
- Nisam imala dečka, ali sam bila jako zaljubljena.
Glumica je otkrila da je pokušala da popravi svoj društveni položaj u razredu izvodeći ludosti i ponašajući se loše. Bio je to očajnički pokušaj da stekne poštovanje. Da bi osvojila pažnju dečka u kojeg je bila zaljubljena, a koji ju je potpuno ignorisao, radila je, kaže, ludosti i pokušavala da se sprijatelji s najzgodnijim devojkama u školi.
- Nisam bila u grupi popularnih, ali sam bila opsednuta jednom omiljenom devojkom u školi - priznaje 36-godišnja glumica.
- Radila sam stvari zbog kojih se danas ide u zatvor. Jedan dan sam provela u suzama jer nisam mogla da sedim pored nje - kaže lepotica o bolnom odrastanju.

Nema sumnje da će mnogi zažaliti što nisu u školi bili dobri sa sada bogatom i slavnom glumicom, pogotovo oni koji su joj se nekada rugali zbog naočari ili zbog toga što nema savršenu frizuru i odeću.
Srećom, hrabra zvezda prevladala je tinejdžerske noćne more.
- Puno sam od sedme do 12. godine, zapravo, naučila od onih loših devojaka. Bila sam užasna u osnovnoj školi i bilo mi je strašno, ali uspela sam da to prevaziđem. U srednjoj školi sam postala imuna na ruganje i zlostavljanje.
Šarliz je tada, sa 16 godina, dobila prvi manekenski ugovor i otputovala u Milano.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti