Goran Jevtić: Sutra putujem kod Anđeline Džoli

Goran Jevtić: Sutra putujem kod Anđeline Džoli

Autor: | 03/12/2011

0

Srpski glumac Gorana Jevtić spreman je za prvu holivudsku premijeru i kaže da već sutra putuje u Njujork, gde će 5. decembra biti prikazan film "U zemlji krvi i meda”, koji je radio sa Anđelinom Džoli.
- Nisam video film. Letos kad je ekipa bila kod nje, ja nisam mogao da idem. Snimao sam "Paradu". Jako se radujem tome što ćemo se ponovo, posle godinu dana, videti i okupiti, cela ekipa. Drago mi je, naravno - to je moja prva filmska premijera u Njujorku. Inače, idem potpuno rasterećen na taj put. Nemam ambiciju ni nameru da tamo sad mora m da očijukam s producentima jer mi od toga nešto zavisi...
Glumac kaže da je holivudska glumica vrstan umetnik i prvenstveno dobar čovek, kao i da je celu ekipu pozvala o svom trošku na premijeru filma u Njujorku.
- To mnogo govori o tome kakav je čovek. Vrstan je umetnik. Kad kažem da je veliki umetnik, pod tim podrazumevam i angažovanost, potrebu da se učini dobro delo, da svet bude bolji. Ona svojim životom i svojim radom daje povoda za daleko smislenije, bolje pisanje nego što to, pogotovo naši mediji čine.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti