Novak Đoković uživao u banjalučkim ćevapima

Novak Đoković uživao u banjalučkim ćevapima

Autor: | 04/12/2011

0

U gostima u gradu na Vrbasu Novak Đovković bio je svega nekoliko časova, ali nije odoleo mirisu i ukusu najslavnijeg brenda ovog grada - banjalučkog ćevapa. Naravno, teniser broj jedan iz pristojnosti nije polizao prste, ali je veliku porciju ćevapa u jednom restoranu pojeo slasno.
Da proba ovaj specijalitet nagovorio ga je Milorad Dodik, predsednik RS, koji je Đokoviću bio domaćin na proglašenju „Ličnosti godine“ u Hotelu „Bosna“.
Nije poznato da li je mu je Dodik pomenuo poznatu lokalnu izreku - „ko nije probao banjalučki ćevap, u Banjaluci kao da i nije bio“, tek Nole je ponudu prihvatio, a u Hotelu „Bosna“ su munjevito regovali. Za nekoliko minuta pred Đokovićem se nalazila porcija ćevapa koju je pripremila Emina Smajlagić, ćerka pokojnog Muje Đuzela, čija je ćevabdžinica najpoznatija u gradu na Vrbasu.
- Meni je, naravno, velika čast što sam ugostila tako značajnog i omiljenog gosta. Odmah da kažem da to ni po čemu nije bila posebna porcija, već ista ona koju služim godinama svim našim gostima - kaže Emina za "Novosti".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin