Suzan Bojl: Želim nežnog i odgovornog muškarca

Suzan Bojl: Želim nežnog i odgovornog muškarca

Autor: | 10/12/2011

0

Suzan Bojl, domaćica koja je postala poznata nakon muzičkog takmičenja ''Britanija ima talenat" 2009. godine u kom je zamalo i pobedila, u intervjuu za britanski "Dejli mejl" ispričala je neke intimne detalje iz svog života.
Nakon što joj je majka preminula pre 4 godine, Suzan je bila duboko potresena, a priznala je da i dalje spava pod njenim ćebetom. Album ove Škotlanđanke "Someone to Watch Over Me" zauzeo je vrh svih britanskih top-lista istog trenutka kada se pojavio što je njoj omogućilo da kupi novi, luksuzniji dom jer je zaradila između 11 i 18 miliona funti.
U mlađim danima, pedesetogodišnja zvezda pevala je u lokalnom klubu, bila zadirkivana od strane drugih učenika u školi, a za razna muzička takmičenja prijavljivala se 12 puta.
- Bila sam hiperaktivna u školi, i lako bih se rasplakala. Bila sam veoma ranjiva, a zvali su me Mis Pigi. Nikada nisam pričala o tome - rekla je Suzan koja ima osmoro braće i sestara.
Kada je privukla pažnju medija učešćem u muzičkoj emisiji, o Suzan se pričalo kako nikada nije imala momke.
- Imala sam dečka. Cela ta priča da se nikad nisam ljubila je laž. Naravno da sam se ljubila sa njim. Moj otac ga nije voleo, i govorio je da nije pravi za mene. Bila sam zaljubljena u njega, ali on je kasnije napravio dete nekoj drugoj devojci - priznala je pevačica koja je tada imala 25 godina.
Iako je sada sama, Suzan je izjavila da će znati kada se pravi muškarac pojavi u njenom životu.
- Ne želim ponovo da budem povređena. Samo želim nekoga ko je dobar, nežan i odgovoran, i ko će se prema meni ponašati kao prema ženi - dodala je Suzan.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin