Ana Ivanović: Želim da ponovo budem u top 10

Ana Ivanović: Želim da ponovo budem u top 10

Autor: | 22/12/2011

0

Kao što je obećala pre nekoliko dana, naša poznata teniserka Ana Ivanović je odgovorila na pitanja fanova postavljena na njenoj Fejsbuk stranici. Rafa Odrizola je pitao našu teniserku koju plažu najviše voli i preporučio joj je da dođe u Gvadalaharu.
- Noosa plažu u Australiji je teško pobediti. Bila sam na odmoru u zapadnom Meksiku pre par godina i jako mi se dopalo. Plaže su prelepe - odgovorila je Ana.
Emanuel Damjan ceni kod Ane što i pored velikih napora i obaveza koje ima oko tenisa, i dalje studira. Zbog toga je pitao kada bi imala mogućnost da bude redovan student na nekom univerzitetu, šta bi osim finansija upisala.
- Psihologiju. Volela bih da upišem i neki jezik - kratko je odgovorila Ana.
Pored privatnih pitanja bilo je i onih koja se odnose na tenis. Suhani Šarma je pitao ko je najveće iznenađenje grend slem ženskog singla u ovoj deceniji.
- Naravno da njeno ime nije iznenađenje, ali mislim da su svi bili pomalo začuđeni kada je Kim pre par godina pobedila na US Openu i to pošto je igrala nekoliko turnira posle povlačenja. To pokazuje da je izvanredna teniserka - pohvalila je Ana stariju koleginicu.
Jedan obožavalac je bio zainteresovan za to ko je inspiriše da postiže odlične rezultate u zahtevnom sportu kao što je tenis.
- Moja najveća motivacija je ljubav prema takmičenju, jednostavno uživam da igram mečeve, posebno grend slemove. Inspirišu me neke kolege profesionalci kao što su Novak, Rodžer, Rafa, ali zapravo nema osobe za koju bih mogla da kažem da je moja inspiracija.
Poslednji Anin odgovor bio je na novogodišnje pitanje. Denisa je zanimalo kakvi su joj planovi za 2012. godinu.
- Želim da nastavim u istoj formi i da se vratim u top 10 - zaključila je Ana.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin