Bojana Maljević: Veliki uspeh u Ženevi

Bojana Maljević: Veliki uspeh u Ženevi

Autor: | 25/12/2011

0

Glumica i producentkinja Bojana Maljević nedavno je bila u Ženevi gde je na konferenciji „Međunarodne organizacije za migracije“ i konvenciji „Unhcra“ prikazan njen film "Sestre". Osim velikog uspeha koji je postigao film, ovu harizmatičnu damu su Ujedinjene nacije nagradile za najbolju žensku ulogu.
- Reakcije na priču filma „Sestre“ bile su fantastične, a za mene je taj aplauz bio događaj koji ću pamtiti. Interesantno je da je na konvenciji „Unhcra“ bila i Hilari Klinton koja je održala govor o ljudskim pravima. Pošto smo često bili na sastancima nisam imala priliku da obiđem grad, ali videla sam da je reč o lepom mestu koje je malo mirno i dosadno za naše brze životne navike - počinje priču nedavno nagrađena glumica.
- Priznanje „Ujedinjenih nacija“ velika je čast. Želim da istaknem da je to nagrada upućena svim ljudima koji su na bilo koji način učestvovali ili pomogli da se filmrealizuje. Nisam očekivala tako visoko priznanje i poverovala sam da ipak nije uzaludno biti uporan i istrajan, verovati u sebe i ljude sa kojima radite.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti