Ivan Bosiljčić: Poslednji novogodišnji koncert

Ivan Bosiljčić: Poslednji novogodišnji koncert

Autor: | 30/12/2011

0

Jubilarni, i ujedno, kako je najavio, poslednji put, u četvrtak veče se Ivan Bosiljčić popeo na scenu zemunskog Madlenijanuma kao pevač, pesnik i romantik u jednom. Popularni glumac, od kojeg su Beograđani navikli da čuju kako peva ili kazuje neke od najlepših stihova naših pesnika, oprostio se od svojih tradicionalnih muzičko-scenskih večeri "Ljubav je samo reč".
Bosiljčić, kojeg trenutno gledamo u seriji "Nepobedivo srce", ističe da je publika s njegovih nastupa uvek odlazila ohrabrena da ljubav i lepota još postoje. Ne samo na papiru i u noti, već i u našim životima.
- Dokazao sam da ljubav nije samo reč ako se pretvori u delo. Zato sam odlučio da ovo bude poslednje izvođenje ovog programa u Beogradu - rekao je Bosiljčić najavljujući program.
Sa ovim repertoarom Bosiljčić je gostovao po Srbiji, a njegove ljubavne reči uz čašu vina i u pratnji benda kazivane su i u Ženevi, Podgorici i Beču. Oni koji su navikli da ga gledaju uživo na sceni, neće dugo biti lišeni tih njegovih slatkih reči, jer Bosiljčić uveliko sprema nešto novo što će tematski biti vrlo slično. Kako kaže, ima još mnogo sjajne muzike i poezije koje zaslužuju da budu izvedene.

Izvor i foto: Novosti.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još