Kristijan Bejl: Betmen koji deset godina voli jednu Srpkinju

Kristijan Bejl: Betmen koji deset godina voli jednu Srpkinju

Autor: | 02/09/2010

0

Iako se Kristijan Bejl, koji se proslavio ulogom Betmena u sjajnom filmu „The Dark Knight“, već godinama ubraja među najbolje svetske glumce, on uspeva da od medija sakrije svoj privatni život, a malo ljudi zna da je Bejl već 10 godina u braku sa Sandrom Blažić, nekadašnjom manekenkom srpskog porekla rođenom u Čikagu, čija je porodica krajem šezdesetih iz Jugoslavije emigrirala u Ameriku. Sandra i Kristijan, koji su nedavno proslavili 10. godišnjicu braka imaju petogodišnju kćerku Emelin.

U jednom od retkih intervjua u kojima govori o svom privatnom životu Kristijan Bejl je prošle godine za „Dejli mejl“ slikovito opisao svoju ženu Sibi.
- Moja supruga je veoma jaka žena. Ona je neverovatno snažna i otresita i ne trpi bilo kakve gluposti i zato je volim. Moje ponašanje kod kuće zavisi od toga koju ulogu trenutno igram, ali Sibi se to sviđa i misli da je to zaista „kul“. Možete to posmatrati na dva načina. S jedne strane, neko bi rekao: „Jadna žena, naterana je da se nosi sa tim“, a opet možete i da joj zavidite i kažete: „Kakva srećnica, u isto vreme može da bude sa toliko različitih muškaraca“ - izjavio je Kristijan Bejl.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: kristijan bejl

Pročitajte još

Najnovije vesti