Lotar Mateus bi da se pomiri sa Lilijanom koga je javno izblamirala!

Lotar Mateus bi da se pomiri sa Lilijanom koga je javno izblamirala!

Autor: | 04/09/2010

0

Iako je pre mesec dana izjavio da je njegov brak sa Kristinom Lilijan definitivno gotov, Lotar Mateus se izgleda predomislio i detaljno se priprema za pokušaj pomirenja sa ukrajinskom manekenkom, a nemački „Bild“ objavio je Mateusovu belešku u kojoj on po stavkama navodi šta mu smeta u odnosu sa njegovom četvrtom suprugom.
Četrdesetdevetogodišnji Mateus, koga je, prema pisanju nemačkih medija, 27 godina mlađa Kristina Lilijan prevarila sa izvesnim biznismenom iz Monaka, spreman je da se pomiri sa lepom Ukrajinkom i na listu papira, koga su se dokopali novinari „Bilda“, napisao je petnaestak problematičnih stvari koje predstavljaju problem u pokušaju pomirenja sa Kristinom. U podsetniku za sebe ili za eventualan razgovor sa bračnim posrednikom Lotar je, između ostalog, naveo: snovi, alkohol, pušenje, oslabiti, slaviti, detinjastost, realnost, laži, vikanje, zaboravnost...
U međuvremenu, Mateus je za „Bunte“ izjavio da se ništa nije promenilo i da on i dalje namerava da se razvede od supruge. Međutim, paparaci su ga nedavno snimili kako na minhenskom aerodromu sačekuje Kristinu Lilijan koja se vraćala sa snimanja iz Londona.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: lotar mateus

Najnovije vesti