Šef diplomatije Vuk Jeremić udao mlađu sestru Senku

Šef diplomatije Vuk Jeremić udao mlađu sestru Senku

Autor: | 05/09/2010

0

Senka Jeremić, mlađa sestra ministra inostranih poslova Srbije Vuka Jeremića, venčala se juče sa Škotom Hjugom Hadsonom u Sabornoj crkvi u Beogradu. Venčanje je održano oko 16 časova, a novopečeni mladenci su po završetku crkvenog venčanja slavlje nastavili u ekskluzivnom restoranu „Kalemegdanska terasa“.
Senka i Hjugo su posle više godina zabavljanja odlučili da se venčaju u Beogradu. Upoznali su se na studijama na Kembridžu. Hjugo je zbog svoje izabranice prešao u pravoslavlje kako bi joj ispunio želju da se venčaju u Sabornoj crkvi. Mladi par trenutno živi u Velikoj Britaniji, ali je samo zbog crkvenog venčanja došao u Srbiju. Većina muških svatova sa mladoženjine strane bila je u kiltovima, a britanske dame mogle su se raspoznati po ogromnim svečanim šeširima.
Pred sam početak venčanja, stigao je i ministar Jeremić, koji je zbog porodičnog slavlja juče ujutru doleteo sa diplomatskog puta iz Afrike. Nakon što su se oglasila crkvena zvona i novopečeni bračni par se pojavio na vratima crkve, jedan mladić iz mladoženjinih svatova izvukao je gajde i zasvirao u njih dok su mladenci na stepenicama primali čestitke. Nakon crkvenog obreda, mladenci su se uputili ka restoranu, gde je slavlje nastavljeno do dugo u noć.

Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: vuk jeremić