Milica Todorović: Patim zbog malih grudi

Milica Todorović: Patim zbog malih grudi

07/09/2010

0

Pobednica druge sezone „Zvezda Granda" Milica Todorović sigurna je da nije na spisku onih koji će biti izbačeni iz najveće produkcije na Balkanu. Atraktivna pevačica u intervjuu za Press priznaje da žali što nema veće grudi i otkriva da je dva puta odbila ponudu da se takmiči u rijalitiju „Farma".
- Dva puta su me zvali da uđem na „Farmu"! Ali, ne usuđujem se da idem tamo jer mislim da se ne bih snašla. Nisam konfliktna osoba i sigurna sam da bih se dugo zadržala, ali smeta mi to što bih bila razdvojena od porodice i dečka Radeta.

Nakon što je Saša Popović raskinuo ugovore sa Milenom i Nemanjom, da li si se uplašila za svoju sudbinu u „Grandu"?
- Naravno da nisam! Svako odgovara za sebe i svoje postupke. Lepo se ponašam, popularna sam i tražena, tako da nema razloga za brigu. Nisam upućena u sve razloge zbog kojih Milena i Nemanja više nisu u produkciji. To je njihova stvar.

Jedna si od retkih pevačica koja nije ugradila silikone. Plašiš se toga ili smatraš da ti nisu potrebni?
- Nekoliko puta sam poželela da ugradim silikone. Na neki način patim jer želim da imam veće grudi, ali odustala sam od ugradnje silikona. One ne mogu da utiču na moju karijeru.

Na tvojim nastupima ima dosta muške publike. Kako na to reaguje tvoj dečko Rade Kovačević?
- Rade je opušten, nije ljubomoran i razume moj posao. Budući da se njegov brat Saša bavi muzikom, upućen je u dobre i loše strane mog posla i ima poverenja u mene. Mada, muškarci se plaše da mi priđu.

Da li si spremna za brak?

- Ako ostanem dugo u vezi sa Radetom, možda se odlučimo na taj korak. Sada mi je karijera na prvom mestu, a Rade kaže da ćemo pre braka da proputujemo ceo svet. Sada priželjkujemo odmor na Kubi.

U kakvim si odnosima sa budućom jetrvom Jovanom, devojkom Saše Kovačevića? S kim od „Grandovih" zvezda se najviše družiš?
- Jovana i ja se super slažemo, ona je divna devojka. Ona, Saša, Rade i ja smo po ceo dan zajedno. Od kolega družim se sa Dinčom, Stevanom Anđelkovićem i Jadrankom Barjaktarević. Sa Tanjom Savić sam se redovno čula dok nije ostala trudna, sada se nikome ne javlja, možda zato što je u Australiji.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti