Razvode se Katarina i Aleksandar Rašić?

Razvode se Katarina i Aleksandar Rašić?

Autor: | 18/09/2010

0
Idilični brak estradno-sportskog para Katarine i Aleksandra Rašića broji svoje poslednje dane, nezvanična je priča koja se ovih dana može čuti u dobro obaveštenim prestoničkim krugovima. Kako „Alo!“ saznaje od izvora bliskih paru, zbog sve češćih neslaganja, košarkaš i pevačica odlučili su da se sporazumno razvedu.
- Zbog poslovnih obaveza koje je imao u inostranstvu, Aleksandar je često bio odsutan od kuće, što je Kaći posle nekog vremena počelo da smeta. Teško joj je padalo i to što je zapostavila svoju muzičku karijeru, odnosno prestala da se bavi pevanjem jer je želela da se potpuno posveti braku, ali je uvidela da je neke odluke donela naprečac - priča izvor blizak pevačici, koji dodaje da se Katarina posle dugog premišljanja dogovorila s Aleksandrom da svako krene svojim putem.
- Kaći su često ljudi iz okruženja nabijali na nos da se previše žrtvovala za brak, a da za uzvrat nije dobila ono što je očekivala, pa da Aleksandar ne ceni njeno požrtvovanje, da nije ozbiljno shvatio brak s njom... Još pre njegovog odlaska na Svetsko prvenstvo, dogovorili su se da se raziđu, ali i da o tome ne pričaju do završetka takmičenja. U prilog tome da između njih ne cvetaju ruže govori i to što Kaća nije sačekala Aleksandra na aerodromu kada se košarkaška reprezentacija vratila u Srbiju - rekao je izvor.
U oktobru 2006. godine, bivša pevačica „Koktel benda“ Katarina Sotirović počela je da se zabavlja sa košarkašem Aleksandrom Rašićem. Posle nekoliko meseci zabavljanja venčali su se u crkvi svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi u Beogradu.
Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin