Razvode se Demi Mur i Ešton Kučer?

Razvode se Demi Mur i Ešton Kučer?

Autor: | 27/09/2010

0

Prema najnovijim informacijama, izgleda da je brak Eštona Kučera i Demi Mur došao do svog kraja. Slavni par, koji u poslednje vreme puni naslovnice tabloida zbog Eštonove navodne nevere, u poslednje tri godine ušao je u rutinu.
- Nisam bio iznenađen kada je izašla priča da je Ešton prevario Demi sa 21-godišnjom devojkom. Njih dvoje se svađaju sve vreme. Uopšte ne razumem zašto su još zajedno. To nije zdravo i ni najmanje nije zabavno. Nadao sam se da će učiniti pravu stvar, ili otići na ozbiljno savetovanje ili se razići. Ali sada je kasno. Jedno od njih dvoje biće ozbiljno povređeno. Razvod će biti gadan! Demi će naterati Eštona da plati za svoje greške - rekao je neimenovani izvor blizak paru.
U međuvremenu, drugi izvor tvrdi da je Kučerovo varanje dobro poznata stvar u Holivudu:
- Demi zna da Ešton sve vreme ima avanture. Primenjuju `ne pitaj, ne reci` politiku kad je nevera u pitanju. Njih dvoje se jako vole, ali izgleda da ih je četrnaestogodišnja razlika u njenu korist ipak sustigla.

Podsetimo, Ešton je navodno prevario Demi sa 21-godišnjom Britni Džons koja tvrdi da je glumac spavao sa njom na kauču u porodičnoj kući glumačkog para dok je Demi bila na snimanju novog filma.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin