Majkl Daglas se bori za život i planira da sa porodicom obiđe svet

Majkl Daglas se bori za život i planira da sa porodicom obiđe svet

Autor: | 06/10/2010

0
Čuveni holivudski glumac Majkl Daglas pokušava da vodi normalan život tokom lečenja od raka grla koji mu je dijagnostifikovan polovinom avgusta. Lečenje koje podrazumeva hemioterapiju i zračenje ostavilo je traga na glumcu, koga su „paparaci“ u Njujorku uhvatili u neprepoznatljivom izdanju kako vodi ćerku Keris (7) u školu. Doktori su Majklu saopštili da ima 80 odsto šanse da preživi opaku bolest, ali uprkos tome, on izgleda lošije.
- Nikad ne pomislite da bi ste baš vi mogli da obolite, ali pobediću. Prvi rezultati lečenja su dobri, imam šanse. Doktori tvrde da nije u pitanju smrtonosni oblik raka -  rekao je Majkl.
Međutim, informacije iz Njujorka nisu dobre. Majklova supruga Ketrin Zita Džons, koja je u V. Britaniji otvorila „Rajder kup“ (poznati turnir u golfu), morala je hitno da se vrati u Njujork nakon što je dobila poziv od Majklovog doktora.
- Majkl je jak i doktori tvrde da će lečenje dati rezultate. Svi koji su prošli lečenje znaju da je osam nedelja hemioterapije pravi pakao - rekla je seksepilna Velšanka, koja sa glumcem ima dvoje dece.
Majkl planira da sa suprugom i decom posle lečenja ode na putovanje po svetu u trajanju od godinu dana:
- Vodio sam decu da vide kako izgleda zračenje i objasnio sam im čitav postupak. Sada Ketrin i ja razmišljamo da ispišemo decu iz škole i odemo na putovanje po svetu. Želimo da putujemo godinu dana, da odemo na Puket i u Vijetnam. Sada želim da provedem što više vremena sa ljudima koji su mi najdraži.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: majkl daglas