Pisci i Suzana Perić obeležili drugo veče "fashion selectiona"

Pisci i Suzana Perić obeležili drugo veče "fashion selectiona"

13/10/2010

0
Druge večeri modne nedelje 17. Jacobs Fashion Selectiona koja je održana u Domu garde u Beogradu, publika je mogla je da uživa u atraktivnim modelima kreatorke Suzane Perić i Dragane Došen, ali i da pogleda na koji je način izdavačka kuća “Laguna” spojila nespojivo - književnost i modu.
Deset pisaca: Jovan Ćirilov, Isidora Bjelica, Goran Skrobonja, Vesna Dedić, Jelena Bačić Alimpić, Dule Nedeljković, Ružica Sokić, Maša Rebić, Mirjana Đurđević i Zorica Karanović izabrali su javne ličnosti koje su se našle u ulozi književnih likova, među njima Gocu Tržan, Sanju Marinković, Ivana Ivanovića, Nenada Okanovića, Nebojšu Pajkića, Bojana Stojković, Ivu Štrljić, Jellena, Suzana Mančić...
I revija kreatorke Suzane Perić je izazvala veliko interesovanje, toliko da se tražila pozivnica više. U prvim redovima su bili Milka Forcan sa ćerkom, Vojin Đorđević, Neda Ukraden, Dajana, Aleksandra Perović, Nikola Lazetić s devojkom… Primećena je čak i Sandra Meljničenko, koja se u pratnji četvorice telohranitelja kratko zadržala i otišla pre početka revije.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti