Tijana Čurović kao domaćica i dobra vila u novom rijalitiju

Tijana Čurović kao domaćica i dobra vila u novom rijalitiju

Autor: | 15/10/2010

0

Novi rijaliti-šou „Domaćine, oženi se!", u kome momci sa sela traže svoju srodnu dušu počinje da se prikazuje sutra uveče na Prvoj. Šou, koji je urađen po popularnom serijalu „Farmer Wants A Wife" (Farmer traži ženu), vodiće glumica Tijana Čurović, koja je intervjuu za za „Press TV“, otkrila kako joj je pripala uloga domaćice, tj. dobre vile...
- Princip ovog šoua je da tražimo neoženjene srpske domaćine, koji imaju svoja imanja, žive i rade na selu, a jedino što nemaju i što im nedostaje je žena njihovog života, a uz pomoć nas nadamo se da će je naći. U prvoj epizodi, upoznaćemo se 10 naših kandidata. Onda sledi pauza dok im žene pišu. Njih petoro koji dobiju najveći broj pisama idu dalje. Imaće priliku da odaberu devojke koje žele da upoznaju, a mi ćemo sve to pratiti.
Tijana kaže da joj se učinilo interesantno i zanimljivo da bude domaćica ovakvog šou-programa.
- S obzirom na to da nisam voditelj, shvatila sam to kao primamljiv glumački zadatak. Bilo mi je jako interesantno da putujem Srbijom i upoznam najrazličitije karaktere ljudi. Biće puno smeha i zanimljivih situacija i momenata, a videćemo kakvi će biti kada se pojave žene! To jedva čekam da vidim!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin