Kit Ričards: Mik Džeger je nepodnošljiv već 30 godina

Kit Ričards: Mik Džeger je nepodnošljiv već 30 godina

Autor: | 16/10/2010

0

Mik Džeger je početkom osamdesetih godina postao nepodnošljiv, piše u svojoj autobiografiji "Life" (Život), koja uskoro treba da se nađe u prodaji, Kit Ričards, gitarista benda Rolingstons. Slavni muzičar, koji pevača Rolingstonsa oslovljava nadimcima "Brenda" i "Njegovo Visočanstvo", poredi život s Mikom sa druženjem sa brbljivim papagajem.
- Voleo sam Mika, ali već 20 godina nisam ušao u njegovu garderobu. Ponekad pomislim da mi nedostaje moj prijatelj i pitam se kud je nestao? - navodi Ričards u svojoj knjizi, koja će od sutra izlaziti u delovima u listu "Tajms".
- Bio je početak 80-ih kada je Mik postao nepodnošljiv - izjavio je Ričards koji je  Džegerov solo album "Goddess In The Doorway" uporedio sa Hitlerovim "Mein Kampfom", rekavši da ga "svi imaju, ali ga niko ne čita".
On, takođe, proziva Džegera kao glavnog krivca za razvod od supruge Džeri Hol i optužuje ga da je bio posebno grozan prema Marijan Fejtful s kojom je bio u vezi. Ričards (67) je u razgovoru sa novinarkom "Tajmsa" rekao da je Džeger pročitao njegovu knjigu i da mu je ona "zapravo otvorila oči". Na pitanje novinarke "Tajmsa" da li u knjizi pokušava da se "obračuna" sa Džegerom, Ričards je rekao da je među njima bilo svađa, što je sasvim normalno.
- Trudiš se i održavaš nešto 50 godina - dodao je on, tvrdeći da i dalje želi da radi sa Džegerom i da planira da krene na turneju sa Rolingstonsima.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin