Paris Hilton sa dečkom Sai Veitsom kolima oborila fotografa i izazvala skandal u javnosti

Paris Hilton sa dečkom Sai Veitsom kolima oborila fotografa i izazvala skandal u javnosti

Autor: | 20/10/2010

0

Pošto je američka starleta i naslednica lanca hotela Paris Hilton izazvala skandal sa dečkom Sai Veitsom, kome je u džipu pronađena droga, problematični par je ponovo upao u nevolju. Oni su automobilom oborili ženu paparaca ispred restorana „Boa“ u Los Anđelesu, a potom su pobegli sa mesta događaja, iako je žrtva po imenu Kerol bila vidno povređena. Posle njihovog bekstva, na licu mesta su se pojavila kola hitne pomoći, a medicinski radnici su Kerol pomogli da se oporavi od šoka.
Točak Saijevog „bentlija“ pregazila joj je nogu, zadavši joj ozbiljne povrede na levoj potkolenici. Kola hitne pomoći su je odvezla do ambulante, a Veits je viđen na mestu nesreće pošto je svoju devojku odvezao kući kako je paparaci ne bi fotografisali pored povređene Kerol. Kada se Veits, poznat po tome što poseduje najpoznatije noćne klubove u Holivudu, vratio ispred restorana, policija ga je uhapsila. Prema Veitsovoj verziji priče, oni nisu pobegli sa mesta nesreće, već je on odmah uhapšen i odveden u policijsku stanicu. Ipak, navodi njegovih prijatelja su potpuno dugačiji. Veits je pobegao sa slavnom devojkom, ne znajući da je kažnjivo to što je udario nametljivog paparacaKerol, koja ih je čekala da bi ih fotografisala. Upravo na nagovor brižnih prijatelja on se vratio na mesto nezgode i „predao“ policiji.
Poznata po raskalašnom ponašanju, Paris je posle nesreće napisala na svojoj stranici društvene mreže „Tviter“:
- Divno veče sa porodicom i prijateljima uništeno je agresijom paparaca. Oni su bukvalno ludi i poremećeni.


Ako se zanemare problemi sa zakonom, ovom ljubavnom paru veza se razvija sve lepše. Tako su samo dva dana pre nesreće sa paparacom zajedno  prisustvovali rođendanskom slavlju starletine sestre Niki. U privatnim VIP odajama popularnog kluba u Los Anđelesu Paris i njen dečko nisu se libili i da na Nikinom rođendanu razmenjuju nežnosti. I dok su gosti Niki pevali rođendansku pesmu, poznata zaljubljena plavuša je uživala u Veitsovom zagrljaju.
Ako par zapada u probleme sa drogom, policijom i nasilnim ponašanjem, primetno je da su veoma nežni jedno prema drugome. Poznata je holivudska šala: „Ko izdrži nekoliko javnih izlazaka sa Paris automatski postaje njen verenik“. Ipak, vest o svadbenim zvonima se još nije pojavila.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin