Željko Bebek: Bio bi izazov ponovo sarađivati sa Bregom

Željko Bebek: Bio bi izazov ponovo sarađivati sa Bregom

Autor: | 22/10/2010

0

Željko Bebek jesenje dane provodi uglavnom posvećen porodici. Sin i ćerka krenuli su u školu, odnosno u vrtić, a legendarni 65-godišnji pevač uživa u očinskim obavezama, ali je muzika, naravno, uvek prisutna u njegovom životu. I sam priznaje da su se koncerti pod nazivom "Kad bi bio Bijelo dugme" u poslednje vreme proredili, ali demantuje spekulacije da Mladen Vojičić Tifa, Alen Islamović i on privode kraju zajednički projekt.
- Ima mesta gde smo hteli da sviramo, a nismo. Ne smatram da je naš projekat zbog toga završen, jer se koncerti mogu održavati i nakon duže pauze - objašnjava Bebek. Brojni fanovi "Bijelog dugmeta" smatraju da je projekat trojice pevača promašaj i žale za vremenima kada su binu delili Goran Bregović i Željko Bebek.
- Svi smo mi vrlo nepredvidivi i ne bih se mogao zakleti da Goran i ja nećemo ponovo sarađivati. Ako bude dobrih ideja, zašto ne. To bi bio izazov - otvoreno govori Bebek. Zbog TV snimanja i nastupa, Željko bi uskoro iz Zagreba trebao da dođe u Sarajevo, a kaže da je priča u vezi sa snimanjem njegovog solo albuma i dalje aktuelna.
- Ne znam jesam li velika lenština ili sam previše privržen porodici pa mi je teško da odvojim vreme potrebno za samostalni projekat. Ali, to nisam precrtao - kaže Bebek, koji je veoma aktivan kada je reč o saradnji s kolegama. Tako je s Garom Tavitjanom, nekadašnjim bubnjarom grupe "Leb i sol", snimio pesmu "Jovano, Jovanke", sa Jasnom Zlokić otpevao je "Ima neka tajna veza", a uskoro će snimiti duet sa Željkom Krušlinom.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: željko bebek