Novi seks skandal Silvija Berluskonija!

Novi seks skandal Silvija Berluskonija!

Autor: | 02/11/2010

0
Karima Kajek, sedamnaestogodišnja trbušna plesačica iz Maroka, našla se u srcu novog seks skandala čiji je glavni akter niko drugi do italijanski premijer Silvio Berluskoni.

Javnost sa Apenina svakodnevno otkriva nove detalje koji se tiču seksualnog života Silvija Berluskonija, a posle saznanja da je od premijera dobila dijamantsku ogrlicu, ova maloletnica je otkrila i da je poslednji poklon iz vlade „audi R8“! Prema njenim rečima, automobil vredan 80.000 evra dobila je od Silvija, ali indirektno preko njegovog bliskog prijatelja i voditelja vesti na Berluskonijevoj televiziji, Emilija Fedea (79). Milanska policija već neko vreme ispituje Fedea zbog sumnje da pronalazi devojke koje će kasnije učestvovati u prostituciji. On je dosad demantovao sve optužbe, dok Berluskoni nije ni ispitivan po tom pitanju. Ovakva odluka policijskog tima ima smisla kada se uzme u obzir da je Karima Kajek za italijanskog premijera rekla da je „ultimativni džentlmen“.
- Seks nismo imali, a on je pravi džentlmen koji mi je pomogao u teškom trenutku - podsetila je Karima italijanske novinare da je Berluskoni lično intervenisao kada je mlada Marokanka privedena zbog krađe. Ona je takođe istakla da je videla čuvene „bunga-bunga“ seksualne igre, ali je rekla da ni ona ni Silvio nisu učestvovali.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još