Sunčica Travica ostavila Viktora Troickog zbog biznismena

Sunčica Travica ostavila Viktora Troickog zbog biznismena

Autor: | 03/11/2010

0

Sunčica Travica i Viktor Troicki definitivno više nisu zajedno. Raskid koji je trajao mesecima, od avgusta ove godine, konačno je okončan, a Sunčica je našla novog dečka. Lepa menekenka trenutno je u vezi sa izvesnim beogradskim biznismenom koji se bavi gradnjom stanova, dok Viktor, za sada, solira.
Problemi u Sunčicinoj i Viktorovoj vezi počeli su krajem leta kada su se pojavile i prve priče da se par rastavio. Ipak, iako su nastali problemi, oboje su pokušali da ljubav vrate na pravi kolosek. Ubrzo su se oglasili u javnosti da je sa njihovom vezom sve okej i da neki loši ljudi žele da ih rastave. Ipak, stvarnost je, bar kako pričaju upućeni, bila sasvim drugačija. Sunčica je tada bez objašnjenja ostavila Viktora, a mladi teniser ju je danima molio da mu se vrati. I ona se vratila, a ljubav je nastavila da se održava na staklenim nogama, koje su ubrzo i pukle. Ni dva meseca nije prošlo od pomirenja, a par je krajem septembra po drugi put raskinuo, ponovo na Sunčicinu inicijativu.
Iako su se svi nadali da će se njih dvoje, kao i uvek, pomiriti, Sunčica je nedavno uplovila u novu ljubavnu vezu i tako konačno stavila tačku na poznatog tenisera. Sve nade da se njih dvoje pomire su sada ugašene. Sunčicin novi izabranik, kako saznajemo iz izvora bliskih manekenki, jeste biznismen koji se bavi gradnjom stanova u Beogradu. Njena nova veza cveta, a Viktor trenutno nije zaljubljen, piše Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin