Pogledajte novi spot Sergeja Ćetkovića za pesmu "Da li me oči varaju"

Pogledajte novi spot Sergeja Ćetkovića za pesmu "Da li me oči varaju"

Autor: | 11/11/2010

0

Veliku turneju povodom deset godina karijere, koju će započeti 22. novembra nastupom u Kragujevcu, Sergej Ćetković krunisaće 10. decembra koncertom u Beogradskoj areni. Crnogorski pop pevač, koji je publiku osvojio romantičnim i emotivnim pesmama, kaže da će Beograđanima prirediti nezaboravno veče i da mu najveći problem predstavlja izbor pesama.
- Najteže mi je bilo kako da u repertoar uvrstim sve numere koje želim da otpevam -
rekao je na konferenciji za novinare na "Kalemegdanskoj terasi" Ćetković, koji je tom prilikom premijerno predstavio spot za pesmu "Da l' me oči varaju", snimljen u Velsu.
- Sa sigurnošću tvrdim da ću otpevati sve pesme sa novog albuma 'Dva minuta'. Inače, jedan od razloga zašto sam posle pet sjajnih koncerata u Centru "Sava", pre dve godine, odlučio da pevam u "Areni", jeste to što ovde imamo drugačije tehničke mogućnosti
.
Popularni pevač dodao je da ne planira da održi dva koncerta u "Beogradskoj areni" i da će o tome razmišljati baš ukoliko se ukaže potreba. Posle Kragujevca, slede nastupi u Zaječaru (23. novembar), Kruševcu (24. novembar) i Nišu (26. novembar), gde zbog velikog interesovanja postoji mogućnost da održi još jedan koncert u hali "Čair". Nedelju dana pre beogradskog nastupa, tačnije 3. decembra, Sergej Ćetković će zapevati i u dvorani "Spens" u Novom Sadu, pišu Novosti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti