Rijaliti šou glavna stepenica za manekenke na putu do uspeha

Rijaliti šou glavna stepenica za manekenke na putu do uspeha

Autor: | 14/11/2010

0

Kao recept za gledanost svake rijaliti emisije pokazalo se učešće manekenki bez kojih se "Veliki Brat", "Farma" i "Survajver" ne mogu zamisliti. Tajna uspeha leži u tome što lepotice donose gledanost jer mame uzdahe gledalaca, ali i drugih učesnika, čega su producenti veoma svesni. Bez njih publika ne bi imala priliku da gleda muvanje pred kamerama, seks u senu, a ne bi se izrodile ni neke ljubavne priče koje su se nastavile i posle izlaska iz šoua. Učešće u rijalitima pokazalo se i kao profitabilno za manekenke jer su neke od njih stekle popularnost, pojedine nastavile karijeru u drugom pravcu, a neke su na putu da se dobro udaju.
Tako je nedavno manekenka Katarina Vučetić osvanula na naslovnim stranama jer je tokom učešća u "Survajveru" skoro ostala bez gornjeg dela kupaćeg kostima. Devojka koja je dospela u medije zbog humanog dela pošto je sprečila čoveka da skoči sa Brankovog mosta ima velike planove za budućnost, pa je učešće u rijalitiju došlo u pravom trenutku. "'Survajver' mi je omogućio da se predstavim u pravom svetlu, što je veoma važno za svaki naredni poslovni poduhvat", izjavila je ona.
I Nikolija Jovanović, fotomodel, poznatija kao ćerka Vesne Zmijanac, dobila je svojih pet minuta slave učešćem u rijalitiju, što će joj svakako koristiti jer planira da krene stopama svoje majke kad završi fakultet.

Irena Šućur, koja je nedavno izbačena sa "Farme", u jednom od prvih intervjua je izjavila da je na imanju na Lisoviću otkrila da ume da glumi i tako otkrila svoje buduće ambicije. Trenutno na "Farmi" gledamo manekenku Jelenu Stožinić, koja je pre učešća bila potpuno nepoznata javnosti.

Videćemo da li će njih dve uspeti da unovče popularnost kao što je to uspela Sandra Obradović. Ona je imala definitivno najveću korist posle "Farme". Od potpuno anonimne manekenke koja je ušla u rijaliti, izašla je kao trećeplasirana, a danas vodi emisiju "Ništa za sakriti".
- Ušla sam na "Farmu" kao anonimna devojka koja u tom trenutku nije znala ni gde je, a ni šta se dešava. Nikada nisam razmišljala da budem deo rijalitija, ali sam zaista srećna što sam u tome učestvovala i na neki način pobedila. Neverovatan je bio osećaj kada sam stigla do superfinala i izašla kao trećeplasirana. Spoznala sam sebe i svoje želje. Mediji su definitivno moj izbor i želim da se usavršavam i radim na sebi u tom smeru - priznaje Sandra Obradović.

U "Velikom Bratu" učestvovale su i manekenke Ivana Škorić i Sandra Brnović, kao i bivša misica Tijana Stajšić, koja je izazvala veliku pažnju. Ona za "Press" kaže da joj je učešće u "VIP Velikom bratu" upravo u tome pomoglo.
- Ovo je pogotovo značajno za mene kao bivšu misicu jer sam pomalo pala u zaborav, pošto ima puno misica i svake godine se na mnogim takmičenjima biraju nove devojke, pa nije lako skrenuti pažnju na sebe. Zahvaljujući 'Velikom Bratu' postala sam primećena jer sam ljudima sve vreme bila pred očima, što mi je otvorilo neka vrata. To je za mene lepo iskustvo i zadovoljna sam svojim učešćem - kaže Tijana Stajšić. Posle "Velikog Brata" ona se slikala za magazin "CKM", a trenutno se bavi manekenstvom i studira.

Manekenkama koje učestvuju u rijaliti šou-programima ne mogu da odole ni sami takmičari, pa se često dešava muvanje, ali se i započinju veze pred kamerama. Ostaće zapamćeno kako je Dragan Marinković Maca danonoćno muvao, pipkao i štipkao Tijanu Stajšić, da ju je toliko ogolio pred publikom i na kraju nominovao za izbacivanje. Tijana je priznala da ju je Maca razočarao jer je "ipak nešto osetila prema njemu". Međutim, neke njene koleginice su uspele da pronađu ljubav u rijalitiju.
Ovih dana najviše se priča o ljubavi između manekenke Bojane Barović i pevača Nikole Rokvića, koji su vezu započeli u divljinama Filipina. Još jedna bivša misica, Mirjana Božović, našla je ljubav na seoskom imanju u Lisoviću, gde se prvo družila, a potom započela romansu sa voditeljem Vladom Stanojevićem, koja ipak nije opstala.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još