Kladite se na venčanje Vilijama i Kejt Midlton

Kladite se na venčanje Vilijama i Kejt Midlton

Autor: | 20/11/2010

0

U skladu sa kolektivnom groznicom isčekivanja venčanja princa Vilijama i Kejt Midlton, najveće britanske kladionice su ponudile sve moguće (i nemoguće) varijante klađenja na predstojeću svadbu, od datuma i lokacije, ko će biti kumovi, pa sve do sitnica kao što je boja kraljičinog šešira ili koliko će biti dugačak šlep na venčanici Midltonove.
Trenutno je jedino sigurno da će venčanje biti održano na proleće ili leto naredne godine, a sve druge opcije su otvorene. Kao lokacija trenutno se izdvaja Vestminster (kvota 1,3), na drugom mestu je katedrala Sent Pol (3,2), a pravo bogatstvo možete da zaradite ako se kladite da će ceremonija održati na Vila parku, stadionu Aston Vile, za koju navija Vilijam. Doduše, ovakav scenario je malo verovatan, pa je i kvota pozamašna - 151. Jul (3,2) i maj (3,5) su favoriti kada se radi o klađenju na mesec održavanja svadbe 5.
Najmanje neizvesnosti ima u pogađanju ko će biti kum i deveruša, a kvota na princa Harija i Filipu Midlton, Kejtinu sestru, jeste mizernih 1,1. Međutim, kladioničarskih kombinacija, od kojih su neke na granici bizarnosti, ima koliko hoćete. Boja šešira koji će kraljica Elizabeta nositi na venčanju - roze, plava i siva jesu sa kvotom 6 najbolje rangirane boje, dok je bela poslednja na listi (21), piše Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti