Goran Jevtić imao sreću da Anđelina odabere baš njega

Goran Jevtić imao sreću da Anđelina odabere baš njega

Autor: | 22/11/2010

0

Posle briljantnih uloga koje je ostvario u domaćim filmovima, „Đavolja varoš“, „Na lepom plavom Dunavu“, „Mi nismo anđeli 2“, naš poznati glumac Goran Jevtić dobio je priliku da sarađuje sa trenutno najpopularnijom holivudskom koleginicom Anđelinom Džoli. Naime, ovaj tridesetdvogodišnji dramski umetnik biće jedan od aktera filma „United love story“ za koji je „oskarovka“ napisala scenario i koji je njen rediteljski debi.
Poznat po tome što se za svaku ulogu besprekorno i temeljno priprema, Goran je oduševio američku zvezdu, poželevši da sarađuje sa njim. U filmu o kome se uveliko govori i koji je izazvao mnoge kontradiktorne komentare biće reči o ljubavi između srpskog vojnika koji je tokom rata u Bosni silovao ženu muslimanskog porekla, ali se posle toga, u jeku građanskog rata, između njih rađa velika ljubav. U ovoj dirljivoj priči, Jevtiću je pripala čast da glumi jednog od srpskih vojnika, pa iako se ne pojavljuje u naslovnoj roli, ima jednu od zapaženih uloga.

Naš glumac poslednjih nedelja naporno snima u mađarskoj prestonici i trudi se da na najbolji mogući način ispuni sve svoje glumačke zadatke. O svojoj ulozi još ne sme da govori za javnost, niti da otkriva pojedinosti o filmu, a publika će imati priliku da proceni njegov rad tek posle premijere, koja se očekuje naredne godine. Zbog ovog izuzetnog izazova u karijeri, Jevtić je morao da odbije neke uloge u Srbiji, ali se ne kaje zbog toga, jer prvi put ima priliku da radi na filmu sa holivudskom zvezdom. Budući da sa Anđelinom snima skoro mesec dana, junak filma „Sveti Georgije ubiva aždahu“ imao je priliku da upozna i njenog supruga Breda Pita, čiji rad izuzetno ceni, ali i njihovu decu koja trenutno pohađaju školu u Budimpešti, dok se u slobodno vreme uglavnom zabavlja sa kolegama Nikolom Đuričkom i Brankom Đurićem Đurom.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin