Adrijana Lima: Inspiriše me Hajdi Klum

Adrijana Lima: Inspiriše me Hajdi Klum

Autor: | 23/11/2010

0

Adrijana Lima, koju mnogi nazivaju i princezom „Victoria’s Secret“, otkrila je da joj je starija koleginica Hajdi Klum veliki uzor i inspiracija nakon što je i sama postala majka.
- Nakon što sam se porodila nije mi bilo uopšte lako da posle neprospavanih noći idem u teretanu. Kada se Valentina rodila, setila sam se kako se Hajdi lako vraćala na pistu posle svake trudnoće - ispričala je brazilska lepotica koja je nedavno sa suprugom Markom Jarićem proslavila prvi rođendan njihove ćerkice Valentine.
Inače, Hajdi i Adrijana su godinama zajedno radile kao deo ekipe „Viktorijinih anđela“, a budući da se poznata Nemica povukla sa revija, Adrijana kaže da joj već nedostaje.

- Hajdi, nedostaje mi tvoj osmeh! Moram da ti kažem da si ti moja inspiracija - poručila je Lima u kameru svojoj prijateljici prilikom jednog intervjua i tako pokazala da među vrhunskim svetskim modelima ipak ima i prijateljstva a ne samo rivalstva. Inače, poznata Nemica je majka četvoro dece, pri tom i dalje veoma uspešna u manekenskom poslu, te ne čudi što je mnogim mlađim koleginicama uzor.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti