Boris Novković sprema novi album: Malo ljubavi i mnogo roka!

Boris Novković sprema novi album: Malo ljubavi i mnogo roka!

Autor: | 30/11/2010

0

boris novkovic Boris Novković: Uskoro koncert u Srbiji

Boris Novković ekskluzivno za web sajt poznati.info govori o svom novom albumu, životu, karijeri. Saznajte kako teku pripreme za novi album i kada Boris planira da održi koncert u Srbiji. Da li postoji nešto što još uvek nije ostvario u svojoj karijeri, a i čemu duguje mladalački izgled.

Prošlo je dve godine od poslednjeg albuma “Zapisan u tebi” koji je veoma dobro primljen kod publike. Da li trenutno radite na novim numerama i albumu?
- Ja sam također izuzetno zadovoljan sa odazivom na album “Zapisan u tebi” a ovih dana ulazim u studio i krećem u snimanje novog albuma. Za sada samo mogu reći da će album biti još rokerskiji i žešći od predhodnog i da će se osim ljubavnih baviti malo i socijalnim temama kao što su kriza morala u društvu , otuđenost ljudi i potrošačko društvo.

Svoju uspešnu karijeru ste započeli jos 1986. godine, a do sada ste objavili čak 16 albuma, osvajali ste brojne nagrade na festivalima, učestovali na Evroviziji… Da li postoji neka želja koju još uvek niste ostvarili u svojoj profesionalnoj karijeri?

- Postoji ona krajnja i glavna to bih nazvao ciljem a ne željom, a on je da sa 60 godina budem u isto tako dobroj formi kao danas i koncertno i diskografski aktivan možda čak i aktivniji tada ću samom sebi reći da sam ostvario ono što sam htio.

Šta smatrate najvažnijim što vam se do sada dogodilo u životu?
- U svakom slučaju sklad između vlastitog uma i duha jer to je jedini način da ostvariš vlastite ciljeve i budeš slobodan. Upravo ta sloboda je ono najvažnije.

U mladosti ste aktivno trenirali fudbal. Da li se i dalje bavite rekreativno nekim sportom?

- Bavim se, možda i previše za svoje godine 2 do 3 puta tjedno igram nogomet i 2 puta tjedno trčim po 8km.

Devojke ali i one malo starije dame ne mogu da ostanu ravnodušne na Vaš izgled, a čak i navode da izgledate kao dvadesetogodišnjak. Čemu dugujete taj dobar izgled?
- Dio odgovora stoji svakako u predhodnom pitanju, a izgled je uvijek i odraz duha u fizičkom tijelu. Potrebno je svakako dosta odricanja i asketskog života ali sve ima svoju cijenu.

Prošle godine ste održali uspešan koncert u “Sava Centru”. Da li će publika u Srbiji imati uskoro ponovo prilike da vas vidi i čuje uživo?
- Svakako, uvijek sam isticao da je Beograd odigrao važnu ulogu u mojoj karijeri jer je kao medijski centar stao iza mene i dao mi veliku podršku na početku. Generalno publika u Srbiji me uvijek odlično prihvaća i rado joj se vraćam. Već ove ili početkom iduće godine krenut ću u koncertnu promociju novog album i svakako se vidimo uskoro.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: boris novković

Najnovije vesti