Ognjen Amidžić uživao sa svojom devojkom Danijelom u Njujorku i posetio porodicu Ekrema Jevrića

Ognjen Amidžić uživao sa svojom devojkom Danijelom u Njujorku i posetio porodicu Ekrema Jevrića

Autor: | 01/12/2010

0

Iako je poslovno veoma angažovan, naš najpoznatiji televizijski voditelj Ognjen Amidžić uspeo je da odvoji nekoliko dana i da otputuje u Njujork, grad u kome živi i radi njegova devojka Danijela Dimitrovska. Ova svetski poznata manekenka i prva Srpkinja u jatu prestižnog brenda donjeg rublja „Victoria's Secret“ sa svojim dečkom provela je deset nezaboravnih dana u Njujorku. Budući da je ova svetska metropola koja živi dvadeset četiri sata dnevno bila presudna za njihovo upoznavanje, miljenica Armanija i Valentina i šarmantni voditelj televizije „Pink“ vole da provode vreme na ulicama ovog višemilionskog grada.
- Uživali smo u Njujorku desetak dana. Budući da je Njujork grad koji živi i danju i noću, Danijela i ja smo se lepo organizovali, tako da smo vreme kvalitetno iskoristili. Šetali smo velikim njujorškim bulevarima, uživali smo pored Kipa slobode, kao i po kafićima Menhetna, obilazili smo kulturne znamenitosti čija mešavina stilova i građevina daje neki poseban šarm ovom finansijskom centru modernog sveta - kaže Ognjen Amidžić koji uskoro sa Marinkom Madžgaljem planira da izda novi CD popularne grupe „Flamingosi“.


Osim izlazaka i viđanja sa zajedničkim prijateljima koji žive u Njujorku, Danijela i Ognjen rado su uživali po raznim restoranima i klubovima najpoznatije svetski kolevke džeza i hip-hop muzike. Budući da je imala priliku da, zbog prirode posla kojim se bavi, obiđe skoro sve najznačajnije šoping centre grada koji „nikada ne spava“, naša najpoznatija manekenka i vrsni modni znalac bila je odličan vodič autoru emisije „Ami Dž“ šou. Zajedno su išli u šopin u prestižnim centrima mode „Pete avenije“, kao i u velikim robnim kućama „Sax Fifth Avenue“ i „Macys“.
S obzirom na to da je Danijela Dimitrovska među najangažovanijim modelima Njujorka, i tih deset dana, koliko su Ognjen i ona proveli zajedno, morala je vredno da radi na unapred dogovorenim modnim  kampanjama. Tako je popularni voditelj malo i samostalno istraživao ovaj velelepni grad suprotnosti.
- Danijela je kao i uvek bila prezauzeta. Osim što sam privatno uživao i istraživao ulice i zabačene kutke ove metropole, koja mi neizmerno prija, boravak u Njujorku iskoristio sam da pronađem porodicu Ekrema Jevrića. Odlično sam se proveo sa njima, tako da donosim prilično ekskluzivne snimke - ponosno za magazin „Hello!“ kaže Ognjen Amidžić, koji već nekoliko meseci uživa u skladnoj ljubavnoj vezi sa jednom od najlepših i najcenjenijih modela svetskog modnog biznisa.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti