Savo Milošević zapevao od radosti na otvaranju svog hotela!

Savo Milošević zapevao od radosti na otvaranju svog hotela!

Autor: | 02/12/2010

0
Ludnica kod gazda Save

Red fudbala, red politike i na kraju - hotelijerstvo! Savo Milošević, rekorder po broju odigranih mečeva za naš nacionalni tim (102), sa kumom Draganom Ćirićem otvorio je hotel na Kopaoniku. Novinare je dočekao u svojoj „Srebrnoj lisici“ kao pravi domaćin i bio je na usluzi. Žurkom je krunisao obilazak hotela, na kojoj je nastala prava ludnica. Uzeo je mikrofon i briljirao pevajući Tomine hitove „Kad se voli“ i „Dotak‘o sam dno života“, dizao je na noge goste sa „Igra rokenrol cela Jugoslavija“, neizbežno je bilo čuti i „Hajdemo u planine“...
- Aaaa... Kako pevam!? Ma bolji sam od pola estrade - uz osmeh je prokomentarisao Savo.Kada se povede priča o hotelu, on se uozbilji.
- Na ovu ideju Ćira je došao pre šest godina. Za sebe volimo da kažemo da smo hotelijeri, jer je to jedan nivo više od ugostiteljstva. Priča je počela od „Srebrne lisice“, ali neće se na tome zaustaviti. Biće to porodični posao dugo godina - uverava domaćin.


Hotel „Srebrna lisica“ ima četiri zvezdice, a bivši fudbaler kaže da nije ni pomišljao o luksuznom objektu.
- Renovirali smo stari hotel Invest banke, ali smo želeli da mu sačuvamo dušu. Ostalo je dosta nameštaja od drveta, to je planinski turizam. Hoteli od pet zvezdica u svetu masovno propadaju jer je malo ljudi koji imaju gomilu novca. Naša ciljna grupa je srednja klasa. Želimo da nam ovde dolaze roditelji sa decom, da se osećaju prijatno - kaže Milošević.
Proslavljeni fudbaler je lud za zimskim sportovima.
- Prošle zime smo Ćira i ja ovde bili sedam puta i uživali u snoubordu. Naš hotel je smešten na idealnom mestu, bukvalno na centru ski-staze, a odmah pored su i noćna i dečja staza, tako da skijama možete da dođete do vrata hotela - ponosno će Savo.
Mnoge je začudilo što je putovanje novinara na Kopaonik organizovala naša poznata pevačica Dragica Radosavljević Cakana.
- Upoznali smo se još kad sam kao dete iz Bosne došao u Partizan. Ona je živela na 200 metara od pomoćnog terena, na kom smo trenirali kao omladinci. Pojeo sam kod nje kuvanih obroka bar koliko i kod rođene majke i mnogo sam je zavoleo. Moja mama je takođe volela Cakanu - objasnio je Savo.
Na hotelskom meniju nalaze se uglavnom domaći specijaliteti, a Savo izdvaja:
- Svadbarski kupus je fantastičan, a ne propuštam ni sarme ni prebranac. Ali, ono što sam prvi put ovde probao je pita od borovnica. Zato će to biti specijalitet kuće, da je promovišemo kao naš brend - uz osmeh će Savo.
Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin