Toni Cetinski: Supruga i ja našli smo formulu lične sreće i ljubomorno je čuvamo!

Toni Cetinski: Supruga i ja našli smo formulu lične sreće i ljubomorno je čuvamo!

Autor: | 04/12/2010

0

Toni Cetinski slaže se sa izrekom da se veličina čoveka ogleda u njegovoj jednostavnosti:
- Potpuno sam s tim saglasan. Pokazalo mi se stotinu puta u životu da što je čovek 'veći' to je jednostavniji. Ne znam koliko sam uspeo, ali zaista se trudim, svakodnevno, da budem normalan, jednostavan čovek koji radi sebi, ali i drugima dobro -
izjavio je za "Dnevni avaz" poznati hrvatski pevač. O svom braku kaže:
- Moja supruga je uspešna žena. Nas dvoje jednostavno uživamo. Organizovani smo, privatno i poslovno, okupili smo dobru ekipu, volimo život, razumemo se i vlada harmonija. Naravno da ispadamo iz harmonije kao i ostali, ali brzo je vraćamo. Našli smo neku našu formulu lične sreće i ljubomorno je čuvamo. Toni ima sa suprugom Ivanom predivu ćerkicu Piju.
- Deca su čudo i blago, saglasiće se svaki roditelj. Naravno da dajemo sve od sebe da budu zdrava, fizički i psihički, poštena, sretna... Voleo bih da provodim više vremena sa ćerkom, ali to valjda svi ljudi žele, no život je jasan - moraš da radiš -izjavio je Toni. O poslovnim izazovima kaže:
- Najveći izazov je opstati i ostati normalan i srećan, a male izazove postavljamo sebi stalno i trudimo se da ih ostvarimo. Dobro nam ide za sada.
Cetinski je rekao da ga srećnim čini ljubav i harmonija, a o tome koliko dugo još planira da bude na sceni, odgovorio je: - Dok budem imao šta da pružim. Nije dobro da me to pitate, pa tek mi je 41. godina...

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: toni cetinski