Ceca oduševila publiku na koncertu u Australiji

Ceca oduševila publiku na koncertu u Australiji

Autor: | 05/12/2010

0

Dva dana po dolasku na australijski kontinent, Svetlana Ceca Ražnatović je održala prvi od pet koncerata koji je očekuju na ovoj turneji. Dosadašnji rekord u Pertu držala je manifestacija pod nazivom “Pop rock veče” na kojoj su nastupali Bijelo dugme, Valentino, Bajaga i instruktori, Crvena jabuka i još par izvođaca sa 1.270 karata, ali je sinoć postavljen novi rekord od preko dve hiljade posetilaca u Concert hali Pert, piše Scandal.rs. Raka Marić čija je firma “Music star Australia” organizator turneje se samo zadovoljno smeška i poručuje:
- Znao sam da će biti sjajno, a poseban spektakl nas očekuje u Sidneju i Melburnu!

Sreću nije krila ni Ceca koja je oduševljena reakcijom publike, atmosferom i činjenicom da je sve prošlo u savršenom redu…
- Bilo je krajnje vreme da se družim sa publikom u Australiji. Dugo sam se borila da večeras budem sa vama i drago mi je da sam uspela.
Naravno, zadovoljna je i publika koja je svoju miljenicu dva puta vraćala na bis, pa je Ceca ponovo zapevala “Groma”. Sjajne reakcije su bile uz na bis izvedene pesme “Zajdi, zajdi” i “Đurđevdan”, a Ceca je bukvalno bila zatrpana ogromnim količinama cveća. Njeno fanovi, iseljenici iz svih republika bivše Jugoslavije koji žive u zapadnoj Australiji, zajedno su se veselili, a mnogo su uspeli i da se slikaju sa svojom ljubimicom. Bilo je više nego zanimljivo i dirljivo videti mlađe generacije koje jedva znaju maternji jezik, ali pevaju sve Cecine pesme od reči do reči. Tokom boravka u Pertu, Ražnatovićeva je bila smeštena u apartmanu hotela “Duxton”, a danas je privatnim avionom krenula put Sidneja gde je čeka novi koncert za pamćenje.


Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti