Dara Bubamara dočekaće Novu godinu s porodicom u Nemačkoj

Dara Bubamara dočekaće Novu godinu s porodicom u Nemačkoj

Autor: | 05/12/2010

0

Novosadska pevačica Dara Bubamara kupila je stan u Beogradu, kako bi sebi olakšala česta putovanja iz rodnog grada u prestonicu Srbije, u koju dolazi najčešće zbog posla. Kako je u toku promocija njenog novog albuma, atraktivna plavuša sve češće putuje u glavni grad Srbije, a za magazin „Hello!“ ističe da je kupila stan na Dedinju.
- Kupovinu nekretnina smatram najpametnijim ulaganjem novca. Više puta sam javno isticala kako Beograd ne volim posebno, i da sam jako vezana za Novi Sad, ali zbog sve čestih putovanja želela sam da imam bazu i u Beogradu. Često sam u kasne sate morala da tražim smeštaj po hotelima, što mi je bilo naporno, isto kao i povratak automobilom u Novi Sad. Moj suprug Milan ne voli gužvu, dosta mu je užurbanosti i prenatrpanog saobraćaja, kakav je u Parizu gde živi. Zbog toga je želeo mirnije mesto za život, dopada mu se Novi Sad jer je miran i sve je blizu. Naš sin Kosta obožava Beograd, najviše tržni centar „Ušće“, koji posećujemo sa tetkama, babama i braćom. Nedavno sam želela da vidi životinje beogradskog zoološkog vrta, pošto je oduševljen posetom Zoo-vrta u Subotici. Ipak, zbog hladnijeg vremena sam to odložila - kaže nasmejana pevačica koja će sve češće boraviti u Beogradu kada sredi svoj dom.

Poznata po pozitivnoj energiji, ne krije da kuću na Fruškoj gori nije počela da gradi, jer nema vremena da se posveti tome zbog promovisanja pesama sa aktuelnog albuma. Za Novu godinu nastupiće u Nemačkoj, a porodica će u Diseldorfu i Frankfurtu nekoliko dana boraviti sa njom.
- Radujem se što će Kosta i Milan biti sa mnom tih nekoliko dana, a budući da ti gradovi nisu daleko od Pariza sa nama će biti Milanova tetka, sestra i njen muž. Odmah posle dočeka Nove godine idemo u Pariz gde ćemo Kosti organizovati spektakularnu žurku povodom njegovog drugog rođendana – 2. januara. Svi se neizmerno radujemo tom danu.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: dara bubamara