Džiboni: Svojim pesmama pokušavam publici da podvalim ljubav!

Džiboni: Svojim pesmama pokušavam publici da podvalim ljubav!

Autor: | 07/12/2010

0

Džiboni već godinama je jedan od najkvalitetnijih hrvatskih izvođača, svaki njegov singl izbije na vrhove top-lista, a i pored toga nikada nije podilazio publici i libio se da pevati o nepopularnim temama.
- Postoje neke pesme koje baš nisu omiljene u radijskom programu, koje možda bace ljude u neki daun, ali opet su našle svoj put do stotina hiljada ljudi, kao što je 'Anđeo u tebi". Tema pesme definitivno nije, kao što bi to rekao kolega Balašević, za veselje i svatove, ali mislim da i o tome neko treba da govori. Ne možemo svi da budemo ringe-ringe-raja pevači -
rekao je Džiboni za "Glas Slavonije". Muzičar ističe i da je jako zahvalan obožavaocima što nisu "pržili" njegov novi album, nego ga kupovali, tako će "imati snage da vrti pedale još jedno godinu dana do novog albuma". Na pitanje može li muzika da dode do promena, Džibo je odgovorio:
- Muzika je tu da zabavi ljude, ali u te tri minute, koliko traje moja pesma, svakako je cilj i nešto reći, ono kako sam rekao, podvaliti ljubav, da podvalim nešto pozitivno. Mogu ljudima ponuditi srce, dušu, iskrenost i respekt, i to činim. Ostanite takvi kakvi jeste, takvi ste mi dragi, od vas zavisim!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: dziboni