Bata Zdravković: Pevačeva supruga Tanja jedva čeka da joj se muž sa „Farme“ vrati kući

Bata Zdravković: Pevačeva supruga Tanja jedva čeka da joj se muž sa „Farme“ vrati kući

Autor: | 17/12/2010

0

Otkako su se na imanju u Lisovićima formirale dve grupe jedan od učesnika o kojima se često priča je pevač Bata Zdravković. Mnogim „farmerima“ sumnjiv je njegov odnos sa mlađanom Jovanom Pajić, pa ih često dovode u vezu. Priče da su se među njima rodile emocije i da je upravo to razlog što je Bata toliko pažljiv prema prošlonedeljnoj gazdarici njegovoj supruzi Tanji ne smetaju. Sigurna je u ljubav svog izabranika zbog čega ne dozvoljava da joj nagađanja stanovnika imanja u Lisovićima poremete mirnu svakodnevicu.
- Da budem iskrena, drago mi je što je i moj suprug konačno čuo šta mu pojedini „farmeri“ pričaju iza leđa. Te priča da su Jovana i on zaljubljeni jedno u drugo nisu mi zasmetale, niti me povredile, jer su neistinite. Batu dobro poznajem i sigurna sam da Jovanu gleda kao kćerku. Uostalom, to je i on izjavio. Njih dvoje se poznaju odranije, sretali su se na snimanjima raznih emisija, ali nikada nisu bili bliski. Kada se završi rijaliti, sigurno će ostati u dobrim odnosima, ali se neće svakodnevno viđati i družiti, jer je mnogo mlađa od njega i njihovi svetovi se dosta razlikuju - kaže Tanja Zdravković, koja u svom domu u Novom Sadu neprestano prati dešavanja na najpoznatijem seoskom imanju u Srbiji.
Sukobi koje je imao sa Limenom, Katarinom Živković i Branislavom Jankovićem mnoge su naveli da pomisle da je pevač produkcije „Grand“ konfliktna ličnost. Njegova supruga tvrdi da nije takav, već žustrije reaguje na stvari koje ga nerviraju.
- Presrećna sam kako je odreagovao za vreme rasprave sa Katarinom Živković i Banetom Jankovićem. Konačno je progovorio. Bata nije od onih osoba koje ogovaraju ali, kada oseti potrebu, sve što ima kaže sagovorniku u lice. Dosta trpi, ali kada to u njemu eskalira, kaže sve što ima i završi priču. Limen ga je razočarao, sada su ponovo u dobrim odnosima, ali između njih više neće biti kao ranije. Kod Katarine ga je iznerviralo njeno foliranje i neprestano pominjanje fanova.
Bata i Tanja u braku su deset godina. O svemu se dogovaraju, pa je tako bilo i kada je pevač dobio ponudu da bude jedan od učesnika „Farme“. Iako je znala da će joj sa dvoje male dece bez njega biti teško, podržala ga je da prihvati poziv. I dok se ona dobro nosi sa njegovim odsustvom, sedmogodišnja kćerka Sara i četvorogodišnji sin Uroš teško podnose to što tate već dugo nema.

- Do sada nam je najduže razdvajanje bilo na sedam dana. I tada nam je bilo teško, ali smo bar imali priliku da se čujemo. Posmatrajući ga, rekla bih da je njemu sada teže nego meni. Vezan je za decu, pogotovo za Saru. Oboje ih podjednako voli, ali ona je njegova mezimica. Mislim da je njoj sad i najteže, tata joj mnogo nedostaje i pati zbog njegovog odsustva. Odbijala je da gleda „Farmu“, nedavno je počela da je prati. Potajno priželjkuje da tata ispadne i da se vrati kući. Za razliku od nje, Uroš još ne razume šta se dešava, jer još je mali. Objasnila sam mu gde je i da će uskoro doći - priča Tanja i dodaje da je Bata popustljiv prema deci i da kod njega reč „ne može“ ne postoji.
- Ja sam zadužena za strogoću, kod njega sve može. S obzirom na to da se bavi pevanjem i da često odlazi na nastupe, brigu o kući i deci preuzela sam na sebe. Na njemu je samo administracija. Kada je otišao, prvih mesec dana nisam znala gde se nalazim, ali sada sam se uhodala. Lakše je kada smo zajedno. Inače, divan je kao suprug, ali kada je o emocijama reč, zatvoren je i ne iskazuje ih lako - kaže na kraju Tanja, koja za razliku od svoje dece navija da Bata što duže ostane u Lisovićima.

Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: farma

Pročitajte još