Lindzi Lohan tukla bolničarku na klinici za odvikavanje od alkohola

Lindzi Lohan tukla bolničarku na klinici za odvikavanje od alkohola

Autor: | 22/12/2010

0

Problematična glumica Lindzi Lohan, koja se trenutno nalazi na lečenju u klinici "Beti Ford", nastavila je po starom, a prošle nedelje je izazvala incident koji se završio fizičkim obračunom sa medicinskom sestrom Don Holand, koja je u tuči izvukla deblji kraj i zadobila povrede ruke.
Po rečima Holandove, Lindzi je sa još dvoje pacijenata preskočila zid klinike i otišla da kupi piće. Po povratku, jedan od tehničara ih je zaustavio i tražio da urade test na alkohol, što je Lohanova odbila. Tada se umešala Don Holand, ali je mlada glumica je zasula uvredama i pretnjama.
Nakon što je bolničarka pozvala policiju, pobesnela Lindzi je skočila i pokušala da joj oduzme telefon, a Holandova je pretrpela lakše povrede (uganuće zgloba da desnoj ruci).  Ubrzo je i policija došla na lice mesta. Nekoliko sati nakon što se bolničarka juče obratila medijima i ispričala šta se dogodilo 12. decembra, dobila je otkaz, a direktor klinike “Beti Ford” je svoju odluku obrazložio time što je Don Holand prekršila pravila i javno otkrila poverljive podatke o pacijentima. Da podsetimo, Lohanova je posle kraćeg boravka u zatvoru na koji je osuđena zbog vožnje u pijanom stanju, upućena na obaveznu rehabilitaciju, a bilo kakvo narušavanje uslovne kazne, moglo bi da znači njen povratak u zatvor, piše Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Lindzi Lohan

Pročitajte još

Najnovije vesti