Nina Seničar u vezi s napadačem Rome Markom Borijelom

Nina Seničar u vezi s napadačem Rome Markom Borijelom

Autor: | 23/12/2010

0

Nina Seničar, srpski model i veoma popularna voditeljka u Italiji, u vezi je s fudbalerom Rome Markom Borijelom. I to već tri meseca! Lepa Novosađanka, koja živi i radi u Milanu, sve je češći gost rimskog hotela „Šeraton“, u kojem živi napadač „vučice“, pa su italijanski mediji sabrali dva i dva i zaključili da je popularni par u vezi.
Nina i Marko su nekoliko puta „uhvaćeni na delu“, odnosno primećeni kako zajedno dolaze ili napuštaju hotel, i to isključivo na zadnja vrata, kako bi pobegli od radoznalih novinara. Njihovo poznanstvo traje još od vremena kada je Borijelo igrao za Milan, s kojim je i dalje pod ugovorom, ali je na pozajmici u Romi. Već tada se šuškalo o mogućoj vezi Srpkinje i Italijana, ali je Nina uveravala da među njima postoji isključivo prijateljstvo. Ipak, njeni česti odlasci u Rim ukazuju da sada između mladog para postoji nešto više od prijateljstva. Zanimljivo je da Roma može da otkupi ugovor Borijela na kraju sezone, a da li će i kako to uticati na njihovu vezu, još nije poznato, baš kao ni to hoće li Borijelo prihvatiti da ostane u Večnom gradu. Njegova odluka o ostanku u Rimu ili povratku u Milan mogla bi da potvrdi ili opovrgne tvrdnje o ozbiljnoj vezi s našom lepoticom. Inače, Marko Borijelo važi za velikog zavodnika, kroz čiju je postelju prošao veliki broj lepotica i manekenki, a jedna od njegovih bivših je i atraktivna Argentinka Belen Rodrigez. Odgovarajući na pitanje kako to da ga stalno dovode u vezu s lepim ženama, svojevremeno je odgovorio:
- Nisam ja kriv što 95 odsto lepih žena ima želju da bude deo šou-biznisa. Moram priznati da mnogo volim seks, ali i da imam tu sreću da znam da ono što želim mogu da dobijem bilo kad.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Nina Seničar