Eva Ras napustila Farmu, poznati svi finalisti!

Eva Ras napustila Farmu, poznati svi finalisti!

Autor: | 26/12/2010

0

“Kontraduel” Eve i Peje, a onda i Evin odlazak sa Farme, bilo je poslednje regularno izbacivanje sezone. Od ponedeljka, 27. decembra, pa sve do superfinala u četvrtak, 30. decembra, sa Farme će svako veče biti izbacivana po dva farmera. U superfinalu se naći šestoro farmera sa najviše glasova publike.
Trka za premiju traje već tri i po meseca, a poslednja borba koja je jednog farmera vodila bliže nagradi od 100.000 evra, a drugog ka kapiji, bila je sve osim toga...
Duel nakon kojeg je "luda baba sluškinja" izgubila mesto u finalu, ostaće upamćen po kontra poenima. Peja je dao jedan pogrešan odgovor kako bi glumica ostala na Farmi, a onda na Evino “to nije časno”, ušao u trku za kontrapoene.
Utkrivao se sa Evom, i ona sa njim, oko toga ko će pre “stisnuti dugme” i dati pogrešan odgovor…na pitanja koja nije ni čuo…”Koliki je…” “Prinos farmera? 13, ali sad će da ih bude 12”, šalio se Peja i serijom "odgovora” duplirao Evine glasove.
- Nije mi pomoglo ni dupliranje - rekla je Eva Ras nakon što je čula da je osvojila tek 17,78 odsto glasova, a onda odbila da se pozdravlja sa farmerima...samo sa Ekremom koji je njen favorit za pobedu.
- Ju, zar sam ja tako loše stajala kod publike sve vreme... - pitala se Eva do je napuštala arenu.
Pre dupliranja peja je imao 89,04 odsto glasova, a Eva 10,96. U finale idu Bane, Katarina, Marijan, Bata, Ekrem, Vendi, Jasmina Ana, Jovana, Zorana, Baki, LiMen i Peja, piše Mondo.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još