Kriza i na estradi: Brena, Ceca i Čola bez 100.000 evra za Novu godinu

Kriza i na estradi: Brena, Ceca i Čola bez 100.000 evra za Novu godinu

Autor: | 27/12/2010

0
Brena, Čola, Ceca
Tri najveće muzičke zvezde na našim prostorima Svetlana Ražnatović, Lepa Brena i Zdravko Čolić po prvi put u svojim karijerama dočekaće Novu godinu bez poslovnog angažmana. Budući da je poznato da se njihovi novogodišnji honorari kreću oko 100.000 evra, izgleda da je i na njihova vrata zakucala kriza. Dok Ceca priznaje da nije dobila dobru ponudu za nastup u Srbiji, Brena i Čola nisu želeli da komentarišu takve stvari, objasnivši da je iza njih teška godina i da 2011. žele da dočekaju u inostranstvu u društvu svojih najmilijih.
Legenda muzičke scene i koncertnih zabava kada je najluđa noć u pitanju Zdravko Čolić ove godine ponoć će dočekati u Austriji gde će sa porodicom biti na skijanju.

- Pošto smo još preko leta ugovorili koncerte koje sam držao sve do ovog vikenda, dogovor sa mojim menadžmentom je bio da se ovaj doček i ne pogađa. Veliki broj slavlja za dočeke novih godina sam pevao, pa sam, vala, zaslužio odmor. Godina iza mene bila mi je veoma teška jer sam izgubio oca, a nekoliko meseci pre toga i majku, pa sam odlučio da Novu godinu dočekam u krugu najmilijih, supruge Sandre i ćerki Une i Lare - kaže Čola koji će Novu godinu započeti turnejom po Srbiji, a u planu je koncert u Beogradu na proleće.
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović posle uspešne turneje po Australiji, sa koje se nedavno vratila, takođe uzima mini odmor kako bi se opustila, jer se po povratku iz toplih krajeva na minus u Beogradu prehladila. Ona za Press otkriva da joj je bila želja da za doček zapeva u Srbiji, ali da se nije našla adekvatna ponuda pa će joj ovaj praznični odmor poslužiti da napuni baterije pre ulaska u studio i snimanja pesama za novi album.
- Bilo je ponuda da Novu godinu dočekam radno, ali je moja želja bila da pevam negde u Srbiji. Međutim, pošto do toga nije došlo izabrala sam da budem kući u krugu prijatelja - ističe Ceca.
Veliko iznenađenje za publiku je i odluka Lepe Brene da najluđu noć provede bez poslovnog angažmana. U Novu godinu ona će ući sa suprugom Bobom Živojinovićem. Posle uspešne poslovne godine, ali i velikog porodičnog gubitka - smrti oca Abida Jahića, Brena će Novu godinu dočekati u društvu supruga i to negde daleko od očiju javnosti.
- Idemo na neko toplo more, najverovatnije u Meksiko u Kankun. Radila sam do sada sve dočeke izuzev onih godina kada su mi deca bila mala. Ove sam odlučila da ne radim. Idem da se odmaram - rekla je Brena za Press.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti