Ceci Ražnatović žao što nije i decu povela u Australiju jer je sve nestvarno lepo

Ceci Ražnatović žao što nije i decu povela u Australiju jer je sve nestvarno lepo

Autor: | 27/12/2010

0

Naša najveća estradna diva Svetlana - Ceca Ražnatović posle trinaestodnevne turneje po Australiji vratila se puna pozitivnih utisaka. Hiljade fanova iz raznih delova očaravajuće „zemlje kengura“, različite nacionalne pripadnosti i godišta, svake večeri su dolazili na Cecine koncerte i zajedno sa njom pevali njene najveće hitove i, naravno, sjajno se provodili. Naša estradna diva je na nastupima kao i uvek izgledala fantastično, a na ovaj daleki put, poput pravog profesionalca, Ceca je ponela trideset četiri haljine i dvadeset pet pari cipela. U Australiju poznata umetnica otputovala je sa svojim prijateljem Sretenom Radovićem, a tokom boravka na ovom osunčanom kontinentu vozila se limuzinom čije rentiranje košta trista evra na dan.
Pored zahtevnih i učestalih nastupa u velikim koncertnim dvoranama Perta, Sidneja, Adelejda, Melburna i Brizbejna popularna pevačica imala je vremena i za uživanja. Folk diva bila je u prilici da poseti brojne kulturne i turističke znamenitosti.
- Još pre odlaska na put, Raka Marić, menadžer koji je organizovao moju turneju po Australiji, rekao mi je da će mi se dopasti ta zemlja, ali nisam očekivala da ću baš toliko biti oduševljena. Nosim zaista prelepe utiske sa ove turneje, sa koncerata, o tamošnjoj publici, a posebno o Sidneju. Zaista neverovatna metropola koja živi dvadeset četiri časa dnevno, gde je sve uređeno i organizovano do perfekcije. Ljudi su ljubazni, nasmejani, sve je nekako opušteno. Zaista, imam samo reči hvale - puna utisaka ističe Ceca i dodaje da je zaista očarana znamenitostima koje je posetila u Australiji.
- Nema potrebe posebno isticati koliko je fascinantna sidnejska „Opera“ ili „Harbour bridge“, ali i sve ostale turističke atrakcije tog grada, od kojih je među najposećenijim „Akvarijum“, gde se može videti sve, od krokodila, preko različitih vrsta riba do ajkula - kaže popularna pevačica.
- Žao mi je samo što moja deca ipak nisu krenula sa mnom na ovo prelepo putovanje, jer verujem da bi njih, a posebno Veljka, sve to oduševilo - priča za magazin „Hello!“ naša najpopularnija muzička zvezda Svetlana Ražnatović. Budući da nije bila u prilici da sa sinom Veljkom proslavi njegov četrnaesti rođendan, Ceci je u ovoj dalekoj zemlji ipak omogućeno da na originalan način obeleži rođendan svog mezimca.
Iako nije bio u Sidneju, Veljkov rođendan obeležen je žurkom iznenađenja, koju je osmislio njen menadžer Raka Marić. Naime, organizovan je parti na jahti kojom su obilazili Sidnej, a posle toga ručkom u jednom od najpoznatijih sidnejskih restorana. Atmosfera je bila neizmerno vesela, a duhoviti Raka je Ceci uz osmeh nazdravljao: „Mama, uskoro ćemo organizovati i svadbu za Veljka“.
Ceca je svom sinu u ponoć čestitala rođendan i nije krila da joj je žao što na ovaj dan nisu zajedno. Poznata po svojoj galantnosti, popularna pevačica je za svoju decu, članove porodice i najdraže prijatelje kupila pregršt originalnih poklona koje će njenim najmilijima dočarati duh ovog kontinenta. Posle trinaest dana odsustvovanja iz Beograda jedna od naših najpoznatijih muzičkih zvezda puna dobre energije i elana vratila se u grad u kome živi. Osmeh joj ne silazi s lica, pa iako je bila umorna od puta i vremenske razlike, Ceca se orno posvetila pripremanju svoje slave Svetog Nikole. Kao i prethodnih godina, uz pregršt najukusnijih slavskih specijaliteta i zvuke dobre muziku, u društvu porodice i dragih prijateja, ova estradna diva upriličila je slavlje u svojoj kući. Svoj optimizam Ceca je uspela da prenese i na svoje goste koji su vidno raspoloženi u ranim jutarnjim časovima napustili njen dom.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti