Edita Aradinović u provokativnom izdanju koje će vas oduševiti

Edita Aradinović u provokativnom izdanju koje će vas oduševiti

Autor: | 24/01/2018

0

Kažu da je jedna od najperspektivnijih mladih pevačica, a njen moćan glas često bude u senci nesvakidašnje lepote. Popularna frontmenka benda "Ministarke" uglavnom se odlučuje za opuštena izdanja u privatnom životu, ali za scenu i nastupe uvek igra na kartu provokativnosti.

Edita Aradinović veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram i njen profil obiluje nekim lepim i intimnim momentima i zapravo je veoma ličan, a daleko manje poslovan. Atraktivna pevačica kači interesantne selfije, kao i fotografije sa svojim prijateljima, porodicom, psom, a s vremena na vreme pohvali se i glamuroznim izdanjima.

Ona je nedavno sa pratiocima okačila niz fotografija u jednostavnoj srebrnoj haljini do kolena koju je ukombinovala sa roze salonkama, i zaista je ovim izborom napravila pun pogodak.

Akcentovala je svoju vitku figuru, ali ono što je privuklo pažnju svima zapravo jeste raskošni Editin dekolte. Elegenatna toaleta ima prilično izazovan izraz koji otkriva grudi i koji "ne dozvoljava" nošenje grudnjaka, ali se folk zvezda usudila da rizikuje... I isplatilo se!

Ovu modnu priču zaokružile su i krupne lokne u kosi, kao i vamp mejkap. Na račun ovih fotografija dobila je niz komplimenata poput "Sijaš", "Najlepša si u Srbiji, a i šire", "Izgledaš kao boginja"...

Šta vi kažete na Editu u ovakvom izdanju?

Објава коју дели EDITA (@editaaradinovic) дана 23. Јан 2018. у 11:26 PST

hellomagazin.rs instagram/editaaradinovic/printscreen

Najnovije vesti