Tamara Aleksić: I Desanka Maksimović se vozila prevozom, što ne bih i ja

Tamara Aleksić: I Desanka Maksimović se vozila prevozom, što ne bih i ja

Autor: | 27/01/2018

0

Njena majka je jedno od najpoznatijih tv lica u Srbiji i ona je stekla veliku popularnost glumačkim pozivom. Ipak, luksuzni život je daleko od nje, a i mlada Tamara Aleksić ne juri za njim niti mu se divi.

Svako bi očekivao da ćerka televizijske ličnosti kao što je Tanja Peternek Aleksić, voditeljka emisije "Sav normalan svet", uživa u skupom životu, sa najnovijim modelima iz različitih kolekcija kreatora. Tamara to priušti sebi, ali ne pati da uvek ima skupe i nove modele.

 - Ostala sam ista kao i ranije. I dalje mlataram rukama kao kad sam bila mala. I dalje nosim haljinu od pre šest godina i oblačim je za premijeru predstave- rekla je svojevremeno ova lepotica koja je veću slavu stekla glavnom ulogom u filmu "Santa Maria della Salute".

Koliko ne pati od stvari koje možda i remete svakodnevicu i nameću prividan status zvezde, govori i činjenica da se vozi trolejbusom, a nema sopstveni automobil.

- Da se ne lažemo, do poslednjeg dana svog života se i Desanka Maksimović vozila prevozom. Čime bih se drugo vozila? Ne poredim sebe sa Desankom nego mislim da smo normalan narod i da nemamo neku iluziju o slavi. Ti si zvezda! Ne, zvezde su na nebu- jasno poručuje plavokosa glumica.

Tamara je najviše aktivna na sceni pozorišta "Madlenijanum" i glumi u nekoliko predstava.

Hellomagazin.rs Boško Karanovic/Mirko Tabasevic/Antonio Ahel /Ataimages
Tagovi: tamara aleksić