Devojka od čokolade nije odustala od braka: Ana Nikolić i Rasta planiraju crkveno venčanje?

Devojka od čokolade nije odustala od braka: Ana Nikolić i Rasta planiraju crkveno venčanje?

Autor: | 01/02/2018

0

Pevačica Ana Nikolić, strastvena kao i u svojoj pesmi "Devojka od čokolade", impulsivna kao i njen emotivni partner Stefan Đurić Rasta, izgleda ne želi da braku kaže ne i da zauvek raskine bračnu zajednicu sa Stefanom.

Iako su mnogi mislili da se radi o marketinškom triku, pre se radi o buri emocija, neukrotivim naravima koje su se snažno privukle, a onda se jednostano sve prebrzo dešavalo u njihovim životima, a svako od njih je imao viziju šta to brak treba da predstavlja...

Kako piše Srbija Danas, Ana i Rasta su prošle nedelje posetili crkvu Ružicu na Kalemegdanu, gde se kod sveštenika raspitivali za venčanje. Pevačica i reper pojavili su se ruku pod ruku, a zanimalo ih je šta je sve potrebno od dokumenata da donesu kako bi zakazali ovaj sveti čin.

- Ana je oduvek maštala da se uda u crkvi, a sada, kada je očito da od razvoda nema ništa, došlo je vreme da se Rasti obeća i pred oltarom. Njih dvoje su razgovarali sa sveštenikom, kojeg su uputili kada i gde su sklopili građanski brak. On im je objasnio šta im je sve potrebno od papira, kao i pravoslavne običaje kojih se moraju pridržavati kako bi se sjedinili za ceo život. Koliko sam upućen, još nisu odredili datum, već su se samo informisali - otkriva dobro obavešten izvor pomenutog medija i dodaje da je pevačica iskoristila priliku da sveštenika upita i o običajima prilikom krštenja.

Sveštenici iz Ružice nisu želeli da odaju tajne informacije.

- Ne smemo da dajemo takve informacije, ne bi bilo u redu. Nemojte to da tražite od nas, nadam se da nas razumete. Vi ste novinari, možete se raspitati na nekoj drugoj strani. Svako dobro - rečeno im je u crkvi.

Podsetimo, par je u novembru objavio da se razvodi. Do danas ročište za početak njihove parnice još uvek nije zakazano, a njihov zajednički advokat Borivoje Borović je rekao za medije da se njegovim klijentima nikuda ne žuri, što je donekle potvrdilo priče da od razvoda neće biti ništa.

U prilog tim tvrdnjama ide i činjenica da je Rasta više puta uslikan kako ujutro izlazi iz stana u kom žive Ana i njihova ćerka Tara.

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još