Sofija Milošević i Adem Ljajić:  Kratki predah i šoping u Milanu

Sofija Milošević i Adem Ljajić: Kratki predah i šoping u Milanu

Autor: | 02/02/2018

0

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler italijanskog “Torina” Adem Ljajić odmor najčešće provode aktivno, na nekoj egzotičnoj destinaciji koja nudi mnoštvo izazova i ispunjava njihov avanturistički duh.

Ovog puta odlučili su da skoknu na drugi kraj severne Italije, u Milano. Boravak u prestonici mode bio je izvrsna prilika za šoping, pa su lepa Beograđanka i reprezentativac Srbije razgledali izloge ekskluzivnih brendova i malo obnovili garderober.

Sofija Milošević: Nisam dovoljno zrela za brak

Posle višečasovne ture po centru glamura i najstarijem tržnom centru na svetu, galeriji “Vitorio Emanuele”, potražili su predah u omiljenom slatkom mestu svih pravih Milaneza - čuvenoj poslastičarnici “Marchesi”, u ulici Monte Napoleone.

Sofija Milošević: Srećna sam što sam upoznala dečka na kojeg uvek mogu da se oslonim

Ovaj grad dobro je poznat mladom fudbaleru jer je svojevremeno igrao za “Inter”. S njim je tada u Milanu živela i zanosna manekenka. Romansu i zajednički život pre dve godine nastavili su u Torinu, pošto je Adem potpisao za tamošnji klub.

Prethodnih dana Sofija je usijala “Instagram” fotografijama iz Londona, gde je imala obaveze u vezi sa novim angažmanom. Iako je ranije njena adresa uglavnom bila vezana za Njujork, jedna od naših najuspešnijih manekenki odlučila je da karijeru gradi i u Italiji, kako bi mogla da bude pored svog dečka.

Snežana Ilić Splash news

Pročitajte još