Goca Tržan doživela dramu na skijanju: Uhvatila nas je ozbiljna oluja, nije bilo naivno

Goca Tržan doživela dramu na skijanju: Uhvatila nas je ozbiljna oluja, nije bilo naivno

Autor: | 08/02/2018

0

Pop pevačica Goca Tržan sa ćerkom Lenom i mužem Rašom satima bila zarobljena u snegu na vrhu austrijske planine, saznaje “Blic”.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Jan 21, 2018 at 3:46am PST

Pevačica i njena porodica uplašili su se za svoje živote, a na kraju su jedva uspeli da se izvuku.

- Ova neprijatnost zadesila je Gocu, Rašu i Lenu već drugog dana skijanja. Pošto su Goca i Raša egzibicionisti i veliki zaljubljenici u skijanje, rešili su da se oprobaju na jednoj veoma zahtevnoj stazi, koja potencijalno nosi i velike opasnosti. Uhvatila ih je jaka snežna oluja, zbog čega nisu mogli da mrdnu skijama. Pokušavali su na sve moguće načine da se izbore sa lošim vremenskim uslovima, ali im nije polazilo za rukom. Kako je vreme odmicalo, panika ih je sve više hvatala i počeli su svi zajedno da mole boga da spasu svoje živote. Razume se, najviše se uplašila Lena, a Goca je sve nju smirivala i objasnila da će Raša i ona sve učiniti da se izvuku. Nakon dva ili tri sata, Raša i Goca su uložili sav napor i trud, pa su se mic po mic probijali kroz oluju da bi na kraju uspeli da dođu do podnožja planine zajedno sa Lenom. Toliko im je laknulo da su počeli da skaču i vrište od sreće - kaže naš izvor blizak pevačici.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Jan 21, 2018 at 8:29am PST

Ova saznanja potvrdila je i pevačica.

- Tačno je da nas je uhvatila baš ozbiljna snežna oluja, ali uspeli smo nekako da se izvučemo i da doskijamo do podnožja planine, ali nije bilo baš naivno. Uspeli smo jer smo iskusni skijaši, pratili smo znakove, bili smo oprezni - izjavila je Goca za "Blic".

Hellomagazin.rs Mirko Tabasević/Instagram/Goca Trzan
Tagovi: goca tržan

Najnovije vesti