Ceca Ražnatović: Živim drugu mladost sa svojom decom i njihovim prijateljima

Ceca Ražnatović: Živim drugu mladost sa svojom decom i njihovim prijateljima

Autor: | 25/02/2018

0

U iskrenom razgovoru, Ceca govori o najtežem periodu u životu, otkrivajući ko joj je u tim momentima davao snagu, ali se osvrće i na svoj emotivni status.

Prošlo je čitavih 18 godina otkako se slavna folk diva suočila sa najvećom tragedijom u svom životu. Naime, nakon smrti supruga Željka Ražnatovića, Ceca je kroz život nastavila da se bori sama, a kako kaže, snagu u najtežim trenucima davali su joj naslednici Veljko i Anastasija.

- Mnogo godina je iza, ali nešto što je mnogo lepo i što je davalo svetlu budućnost posle te tragedije, to su moja deca - kaže u emisiji Premijera Ceca koja nikada nije skrivala da je za svoje naslednike tu u svakoj situaciji i bezrezervno:

- Nisam od onih strogih majki, ne glumim policajca, ni profesora i ne namećem svoju volju po svaku cenu. Na vreme sam postavila neke stvari na svoje mesto, tako da se zna šta se može, a šta se ne može - kaže Ceca i dodaje na koji način je uspela da sama podigne i vaspita Veljka i Anastasiju.

- Kada su krenule ružne stvari da se dešavaju u mom životu, ja sam bila jako mlada. Ostala sam sama sa dvoje dece sa 26 godina, kada su počeli su da me udaraju ozbiljni cunamiji i uragani. Niko od nas nema priručnik kako da odgoji decu. Oni su male table na kojima ispisujemo ko smo ustvari mi. Došla sam iz jednog toplog porodičnog gnezda, i imala sam odličan model od svojih roditelja koji sam prenela na svoju decu. Uvek sam se trudila da se to porodično gnezdo ne okrnji - kaže Ceca i dodaje šta je najvažnije kada su porodični odnosi u pitanju:

- Na prvom mestu je ljubav koja vezuje ljude i članove porodice, a na drugom mestu je iskrenost, iako je ona ponekad teška i teško prihvatljiva.

Ceca je ovom prilikom progovorila i o emotivnom statusu, otkrivajući da je i dalje sama.

- Ništa dok se sve ne uklopi kako treba. Meni je mnogo lepo, život sam organizovala kako hoću, idem gde hocu, radim sta hoću. Nije to za mene ništa novo, ali prosto živim drugu mladost sa svojom decom i njihovim prijateljima - kroz osmeh kaže Ceca, koja će uskoro proslaviti 30 godina uspešne karijere.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Hello/Arhiva/ATA Images